Monday, January 19, 2009

Martin Luther King Day

Idag är det ledig och helgdag här. Det är som sagt Martin Luther King Day och alla som är statligt anställda har iallfall ledigt. Då det inte är så många lediga dagar under våren gäller det att passa på att njuta. Nästa långhelg och lediga dag blir inte förrän i slutet på maj då det är Memorial Day. Jag ska därför njuta av min lediga dag och återkommer imorgon. Ha en skön måndag allesammans vare sig ni har ledigt eller inte.

6 comments:

Annika said...

Du med!
NJUT!!!
Det är inte precis många lediga dagar under våren precis...
Just nu singlar ngra stackars snöflingor ner utanför mitt fönster, men inte är som många.
KRAMAR!!!

Desiree said...

Annika, åh vad kul att du verkar få snö även om det bara rör sig om några snöflingor! Kul, ut och njut med dig!

Anne said...

Njut och ta vara på den extra lediga dagen!!! Härligt när det blir extra röd helgdag i samband med vanliga helgen, så det blir 3 dagars ledigt.
Kram!

Saltistjejen said...

Hoppas du har en skön dag!

Själv var jag tvungen att åka in till jobbet en sväng. MEn eftersom dagis är stängt idag så delar jag och M på dagen. jag jobbade på morgonen och han nu på em.
Kram!

Petchie75 said...

Härligt med en ledig dag, hoppas att du har en riktigt mysig måndag!!
Stor kram

Millan said...

Hoppas ni haft en lugn och skon dag!! Alltid gott med en extra ledig dag efter helgen sa dar... det gor stor skillnad faktiskt. Har precis haft en chans att sitta vid datorn foor forsta gangen pa ove en vecka sa har last iikapp pa era bloggar. Vilka fina inlagg du gjort i veckan.. bade om Stockholm och om hur ni kanner infor en hemflytt. Det maste kannas skont att ni gemensamt kommit fram till att ni vill flytta hem och att beslutet nu ar taget. Det ar inte alltid latt att bo utomlands och jag tror att det faktum att ni bor annu langre bort an oss gor det annu svarare eftersom ni inte kan kvista hem lika latt om det skulle vara nagot. A andra sidan avundas jag er som bada ar svenska och dar det darfor kanske ar mer sjalvklart att man ska flytta hem igen... eftersom Ben ar ifran england sa vill han saklart allra helst stanna har och da blir det lite svarare att driva igenom en hemflytt kanns det som. Speciellt som jag ju trivs har.... Det ska hursom helst bli roligt att folja din blogg i fran sverige ocksa o se hur livet dar skiljer sig fran det ni lever nu! Stor kram