Thursday, May 21, 2009

Puerto Rico - Here we come!

Nu bär det äntligen iväg till Karibiens pärla, PR och Petra som bor där som vi ska åka och hälsa på. Det ska verkligen bli underbart och jättekul. Vi har sett fram emot denna resa länge. Här är det ju långhelg denna helgen då Memorial Day infaller på måndag och då är det äntligen lite ledighet i almenackan. Det har ju inte varit någon helgdag här sedan i januari. Så nu ser jag verkligen fram emot karibiens tukosblå vatten, att få känna sand mellan tårna, höra vågornas brus och rasslet av palmblad i vinden. Läppja på en god Mojito och åka på äventyr. Jag kan lätt fortsätta här men det kanske blir lite mycket tjat ;-)

Det ska bli jättekul att träffa Peta och hennes O för första gången i verkligheten. Petra har redan fixat ett digert schema med många spännande aktiviteter för oss. Vi kommer säkerligen att få uppleva massor. Så nu blir det semseterstängt på bloggen under de närmaste dagarna framöver. Återkommer under nästa vecka med bilder och reseberättelse.

Ha det gott allesammans och ha en riktigt trevlig helg. Det där som Annika brukar säga att torsdag är det nya fredag stämmer verkligen till fullo denna gången. Nu är väskorna packade och det bär av ikväll mot Atlanta i grannstaten Georiga där vi kommer att natta för att ta flyget tidigt imorgon mot PR.
Ha det bra för det ska vi ha!

10 comments:

Ninni said...

Hoppas ni får en riktigt skön helg!
Jag ser fram mot bilder från Puerto Rico!

Desiree said...

Ninnie, tack så mycket. Det ska verkligen bli underbart.

Victoria said...

Wow, vad kul!! Ha det så kul med Petchie! Kram/Vic

mammigranten said...

Vad härligt!
Turkost vatten och sand mellan tårna...

Ha det så skönt!

Kram

Miss Marie said...

Vad härligt! Tänk att få smaka en äkta mojito! :) Hoppas ni får en kanonresa!

Millan said...

Nej men oj vad skoj!!! Hoppas att ni far en toppenhelg. Det later helt underbart med strandliv och sol!! Vad skoj att fa traffa Petra och O live ocksa. Stor kram

Annika said...

HA SÅ UNDERBART KUL!!!
NJUT!
PLÅTA SOM EN DÅRE!!! :-)
Ser fram emot att höra RUBBET sen på två bloggar!!!
Jättekram och lycklig resa!!!

Marianne said...

JAAA ha det RIKTIGT JÄTTEBRA! Hoppas det blir mängder med fina foton!

Kramar!

Anna, Fair and True said...

Åh, ni har säkert haft en jättehärlig helg!!

Katarina said...

Hoppas helgen va trevlig, fina bilder!