Friday, September 28, 2007

En liten hyllning till alla er som läser min blogg


Jag vill bara säga tack till er allihop för att ni tittar förbi och tar er tid att läsa och dela tankar och erfarnheter med mig. Jag tycker det är jättekul att ni är så många som läser och det blir ännu roligare för mig att skriva då jag vet att ni finns därute. Det är så kul att se att antalet läsare har ökat sedan jag startade denna blog. Ett speciellt tack till alla er som lämnar små kommentarer och/eller mail och hälsningar. Jag uppskattar verkligen alla era fina uppmuntrande kommentarer och mail som jag får. Jag blir jätteglad! Några av er som skrivit privat till mig har skrivit rader som verkligen fått mitt hjärta att fyllas med värme och glädje. Det är fantastiskt att en blogg kan ge en många nya goa vänner. Jag är jätteglad över både ny och gamla vänskap. Jag tycker det är fantastiskt att ha fått upptäcka blog-världen. Det finns så mycket fina bilder, tankar och härligt skrivna rader att inspieras av.

Tyckte att en liten höst bild från USA skulle vara passande. Här dekorerar man ofta med pumpor, majs och halmdockor inför hösten. Folk ställer ut pumpor och höstblommor på sin farstutrappa och ställer ut sina halmdockor i trädgården. Men annars känns det för tillfället inte så höstlikt. Temperaturen ligger fortfarnde på 25-30 grader under dagarna och höstkläderna ligger orörda i garderoben än så länge.

Ha en riktigt skön helg allihop.

13 comments:

Petra H said...

Tack själv Desiree, det är en njutning att läsa din blogg och dina kommentarer på min!
Som du säger så är det så roligt att få nya vänner via bloggarna och jag hoppas att vi kommer att kunna träffas ngngång i framtiden!
Ha en härlig helg!

Victoria said...

Just det, tack själv för att du skriver så bra och tankvärt!! Trevlig helg! Kramar/Vic

Annika said...

Desiree, tack för att du skriver en av mina favvis-bloggar! Och tack för dina fina kommentarer på min, och andras bloggar! Alltid så roligt att läsa!
VISST är bloggen fantastisk! Jag säger som du, tänk vilka dörrar den har öppnat, och att man verkligen har fått "cyber-vänner". Det känns som om jag är nära vän med dig och andra. Precis som Petra H skriver hoppas jag också på en träff!
Ha det så fint i helgen!!

Desiree said...

Tack allihop för härliga kommentarer. Jag hoppas vi får chansen att träffas framöver in real life för det skulle vara jättekul.

Fia said...

Desiree - du skriver en av de bloggar som jag läser med mest njutning. Du skriver oerhört bra och dina bilder, ja du VET att jag älskar dina bilder!! Så sluta inte, ändra inte stil utan bara fortsätt och skäm bort oss, ok?
Lördagskram!

SweFlo said...

Tack tillbaka! Jag känner detsamam om dig! Har verkligen fått upp ögonen för bloggvärlden de senaste 6 månaderna, även om jag bloggat på måfå sedan 2002... Det känns verkligen som en berikning i mitt liv att lära känna alal er andra bloggare, speciellt alla utlandssvenskar här i USA!

SweFlo said...

PS Vi får väl samla ihop alla USA utlandsbloggare och ha en årlig fest/träff! Det hade ju varit kanon (men svårt att få ihop antar jag)...!

Anne said...

Ett stort tack ska DU ha Desiree, för att du bjuder på en så härlig blogg. Jag ser alltid så mycket fram emot att surfa in hos dig och läsa/se såväl text som bild. Ja, bloggvärlden har öppnat nya dörrar!
En bloggträff skulle vara jättekul, på samma gång nervöst och läskigt. För tänk om (även om jag inte tror risken är så stor) om man inte alls skulle gilla varann eller komma överens på riktigt. Då skulle det kännas som nåt nästan var lite förstört... Men som sagt, risken är nog rätt liten. Känns som man lärt känna varann rätt bra via bloggarna.

Saltistjejen said...

Tack Desiree!!!
Jag måste själv tacka för jag gillar verligen din blogg! :-)
Det är så roligt när man hittar bloggar man tycker om och som liksom "talar tille n" på något särskilt vis. Och det tycker jag din gör!

Och tack för att du läser min och så ofta kommenterar1 Jag blir alltid lika glad!!

Monica said...

Desiree, jag instämmer i hyllningskören...bra blogg och jag tycker att du tar upp intressanta ämnen. Dessutom så är du ju flitig på att kommentera på andras bloggar (inkusive min), vilket alltid är uppskattat!

Jag skulle tycka det vore superkul med blogg-träff, kul att få träffa alla er som sitter där bakom tangentbordet och filurar på vad nästa inlägg ska handla om :)

Ludwig Hietikko said...

Tack själv!

Visserligen har jag precis hittat din blogg via blogglista.se men alla måste ju börja någonstans.

Du är härmed tillagd i RSS-läsaren.

Ta hand om dig!

VÅRT NYA HEM said...

Desiree, det är vi som ska tacka! Din blogg är verkligen jättekul och intressant att läsa. Dina bilder är så himla fina!!! Jag är så glad att du hittade till mig så jag hittade till dig!!!

Tusen kramar till dig!

Desiree said...

Jag blir alldeles rörd av era goa härliga kommentarer. Självklart ska jag fortsätta blogga. För det tycker jag är riktigt kul. Det är med stort nöje jag följer era bloggar. Ni är allihop en härlig inspirations källa.

Kram allihop.