Thursday, April 12, 2007

Världens fetaste katt?


Denna bild har några av er sett tidigare kanske men är värd att ta upp igen. Då vi precis flyttat hit så såg jag denna katt. Jag har aldrig sett en så fet katt tidigare. Vet dock inte om katten bara är fet eller om det möjligtvis kan vara en gravid hona som också är fet och inte bara gravid. Eller är det så att även katterna har fetma problem här i USA?

6 comments:

Annika said...

Mon dieu! Kära nån vilken TJOCKIS!!!
Det är nog den fetaste kisse jag skådat!
Har sett många katter i US och aldrig reagerat på att även katterna skulle ha problem med fetma, förrän nu!
Stackarn!

Fia said...

Stackars, stackars kisse. Hoppas som du att den är jättegravid så den tappar ngt kilo snart, men ändå. Stckarn.

Anne said...

Jag tycker den är söt, rund som en boll och pälsen ser så blank och fin ut. Den katten hade jag gärna velat ha. Men den mår nog inte så bra med den där vikten, men kanske den är gravid. Hoppas det.

Desiree said...

Ja man får hoppas på att den stackars katten har tappat lite vikt vid det här laget. Man tycker att den skulle ha svårt att gå när den är så tjock. En söt tjockis som jag verkligen hoppas mår bättre och är mer bantad eller blivit förlöst och fått ut många små kattungar.

Anne-Marie said...

Stackars katt att vara så tjock. Instämmer med andra här att förhoppningsvis var den gravid och kanske gått ner litet i vikt. Men ändå - det kan inte vara roligt att vara katt och vara så tjock.

t & t said...

Och jag som tyckte att vår katt var stor!

=^_^=