Tuesday, December 15, 2009

Fotoböckerna blev väldigt uppskattade

I söndags var vi bjudna på middag hos Kim och Mike (våra goda grannar från tidigare). Det blev en jättemysig och trevlig kväll. Vi tog med oss fotoböckerna och lämnade över dessa och de blev verkligen uppskattade. Jättekul. Vi hade ju gjort en bok även till Jeff och Liz och gick snabbt in till dem och även där så gillade de boken väldigt mycket. Känns himla kul. De blev väldigt nyfikna på böckerna jag håller på med just nu även om södern så jag får väl ta och snabba mig på med dessa så att de hinner få bläddra i dessa.

När vi körde förbi vårat hus lyste det där inne. Nya ägarna var där. De ska tydligen inte flytta in med en gång utan ska fixa lite först. De tänker ta bort heltäckningsmattan i trappan och slipa om golven och höll även på att måla om i några rum. De hade tydligen blivit lite sura för att vi hade tagit med oss garderobsinredningen i våran walkincloset. Men den behövde vi och den ingick inte. Vi träffade faktiskt på nya ägarinnan som hastigt var inne hos Kim och Mike då vi kom dit (de känner varandra sedan innan ett starkt skäl till att nya ägarna ville flytta till just vårat hus). Hon verkade trevlig. Vi önskade dem lycka till och hoppades att de skulle trivas bra i sitt nya hem.

I lördags hade vi först plannerat att ha en garagesale och sälja möbler och sådant som vi inte ska ta med oss. Det var dock tur att vi inte hade det med tanke på att vädret bjöd på fyra plusgrader och ihållande regn hela dagen. Vi bestämde faktiskt redan förra veckan att vi skulle ha det längre fram under våren istället för just nu orkade vi inte. Istället tömde vi det sista under helgen och C har faktiskt lyckats pressa in allt i garaget så att även bilen får plats där inne. Jag är mäkta imponerad. Det är verkligen tysk ordnung som gäller därinne.

På måndag flyger vi hem till Sverige. Jag tycker tiden verkligen har flugit sin kos. Kan knappt fatta att det är julafton riktigt snart. Hjälp. I helgen fick vi äntligen njuta lite och ta det lugnt. Såååå skönt! Var iväg och handlade några sista julklappar. Till kommande helgen ska väskan packas och sedan bär det av.

10 comments:

Victoria said...

C får väldigt gärna komma hit och peka med hela handen så vi kan få lite fason på vårt garage också! ;o)

Marianne said...

Ja men det förstår jag verkligen att de blev glada för de fina böckerna. Vilken unik present, att ge en riktigt fin fotobok om sitt eget hemland.

Ja tänk att det snart är jul. Fattar det inte!

Kram!

Desiree said...

Victoria, ha ha jo han skulle kunna styra upp en hel del garage :-)

Marianne, det var jättekul att göra böckerna och att ge dem. Nu blev jag väldigt inspirerad att fortsätta med de andra två jag vill göra så jag jobbar för fullt med dessa just nu. Ja helt klart inte klokt att det är jul snart.

Petra H said...

Vad kul att de gillade de fina böckerna!! Jag fick precis igår mina sista fotokalendrar som jag gjort till mina föräldrar, farfar och mormor (sedan innan hade jag fått vår egen + en till Os föräldrar), via Costcos fotoservice. Alla fotona var inte helt skarpa men jag tror nog ändå att de kommer att bli uppskattade presenter.
Jag ska också göra fotoböcker om vårt liv i PR och alla resor vi gjort de senaste åren. Det får bli mina januariprojekt när vi är tillbaka i PR.
De nya ägarna borde ha haft bättre koll på vad som ingick i köpet, eller hur ;-)
Härligt att ni åker hem på måndag, vi åker på onsdag.
Stor kram

Desiree said...

Petra, vad kul att du blev nöjd. Dessa är ju verkligen toppen att ge som present. Klart att du ska fixa en bok om era år från PR. Jag håller på att göra en nu om våra år här i AL. Jag tror den kommer att bli kanon. Det är ju faktiskt himla kul att göra dessa böcker men det tar ju sin tid att välja ut foton, göra layouten och skriva texten. Men det blir himla bra.

Anna, Fair and True said...

Vad skönt att ni hunnit med allt innan flyget går till Sverige!

Min pappa, som iofs inte är tysk men ändå väldigt ordningssam, har alltid garaget i tip-topform. Minns när jag var liten att mina vänner brukade fråga "har ni precis städat ur garaget?" och pappa tittade frågande på dem :)

Desiree said...

Anna, ja det känns riktigt skönt att ha kommit iorning. Låter bra att du också har en pappa som har ordning och reda i sitt garage. Det kan behövas. Ha en bra dag.

Annika said...

Igår skickade jag in en beställning till My Publisher igen. Denna ggn en fotobok till svärisarna.
My Publisher kan man lita på. Alltid lika snyggt, och proffsigt.

Desiree, fattar inte att det snart är jul.
Tänkte nog skicka ett sms till dig medan vi båda är hemma. vem vet, vi kanske kan träffas på ngn bar eller nåt...

KRAMAR!!!

Marie said...

Verkligen en härlig present till era gamla grannar. Även om de nu inte kommer till Sverige sen så kommer de uppskatta den länge!

Tror nog det var bra att vänta med försäljningen av era saker, ni kan behöva vila!

Vi åker till England imorrn och sen vidare till Sverige om några dagar. Ska bli så skönt!:)

Desiree said...

Annika, vad kul att det blivit en fotobok till. Det är ju en toppen present. Du skicka jättegärna ett SMS. Träffar dig väldigt gärna. Kanske skulle vi försöka ta en träff i den där Skrapan och ta en drink. Hör av dig om du får tid och möjlighet.Kraaam.

Marie, ha det gott och hoppas att resandet går bra. God Jul på dig.
Kram.