Tuesday, December 8, 2009

Yeah, my man - my cowboy

Det kanske är dax att flytta hem innan vi blir rednecks på riktigt eller vad säger ni? Vi håller kanske på att intergrera oss allt för mycket till livet i södern. Hade vi bestämt oss för att bo kvar här kanske denna syn hade blivit verklighet på ett helt annat sätt.

Jo det var så att i söndags insåg vi att vi inte skulle kunna få med oss våran stege på något vettigt sätt annat än att låna Chris (en granne längre ner på gatan som var skyldig oss en gentjänst) superstora pickup. Allt var bara kaos överallt både i huset och i lägenheten och jag gick omrking kände mig panikslagen över allt som skulle hinnas med då kommer C körande in på våran garageuppfart med denna och säger att jag ska hoppa in. Det fick faktiskt smilbanden på mig att dra i mungiporna. Shit vad denna bilen är STOR! Hoppa in var verkligen vad man fick göra, eller snarare klättra in. Stegen surrade vi fast på flaket.

Inne i förarhytten kände jag mig enormt liten. Man satt väldigt högt upp. I våran Mazda SUV sitter vi ju ganska högt upp men det var ju inget mot detta. Wow vilken bil. Det mullrade verkligen till då C gasade på men tur att man inte har en sådan för bensinförbrukningen är inte snål på denna. Tänk om man hade haft en sådan här i Stockholm. Då hade nog folk retat ihjäl sig och dessutom hade man blivit ruinerad illa kvickt på bensin. Men det var kul att få låna, coolt att få åka lite rejäl pickis som man gör här nere i södern. Även C kände att den här var mycket mer maskulin än vad en sportbil någonsin blir. C frågade om jag ville köra men jag vågade inte med tanke på att den i princip också vara sprillans ny och större än något jag någonsin kört. Det var iallfall häftig att få åka och låna som sagt.

12 comments:

Saltistjejen said...

Hahahaaaa! Ja riktiga cowboysare verkar ni ju blivit!!! ;-)
Kram!

Christoffer said...

Ooo! Så så avis, visst körde jag en Dodge SUV under en resa men deras pick-up's är så underbart läcker.

Men som du säger, en vanlig människa i Sverige har inte råd med en sådan :(

Men som sagt verkligen ett favorit märke/fordon

Lycka till med möblering nu :)

Marie said...

Hahahaha! En liten behändig bil... :D

Marianne said...

Hahaha, ja jisses så stora bilar det finns! Om ni hade haft den i Sverige hade ni blivit tagna för raggare : D

Vår granne på ena sidan har en liten Hummer, den är rätt stor den också ...

Kram!

Anne said...

Hahahahaha, jag skrattar och ler stort här. Vilket roligt inlägg och bilden är ju hur cool som helst. Det ser verkligen ut som att din C är en äkta cowboy, en riktig äkta södernman. Tycker det ser ut som att han inte gjort annat än rattat enorma pickisar :) Han ser väldigt världsvan ut och cowboyhatten sitter som gjutet :)
Jag har aldrig åkt en sån stor pickis, det vore kul och häftigt testa på det!
Däremot, så skulle jag ALDRIG någonsin vilja äga en sån, never ever...

Annika said...

Hihi!
Ja, sånda där truckar finns det rätt gott om här också. jag bor granne med en :-)
Och när vi är parkerade bredvid honom med vår Murano ser jag knappt ngt alls då jag ska backa ut.
Törstig bil, och rätt onödig bil att ha när man bor som vi gör. fattar ju att den fyller sin funktion på landet eller i bergen.
Hade du haft den i sverige hade folk tyckt det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ coolt, men fatta vad dyr den blivit i drift därhemma. PUST!
C ser ut som han aldrig gjort annat än rattat just den trucken :-)
Kram!

Desiree said...

Saltis,jepp vi håller på att förvandlas till riktiga cowboys här nere ;-)

Christoffer, jag kan lova att motorn på den här bilen verkligen mullrade till då man satte foten på gaspedalen. Den var kul att låna :-)
Jag blev som sagt på gott humör och log då jag fick åka denna en sväng. I Sverige är det som du säger att man varken har råd med själva bilen eller bensinen till bilen. Tack så mycket vi möblerar för fullt.

Marie, javisst. Du kanske skulle vilja ha denna för att öva lite fickparkering på europas trånga gator eller ?

Marianne, pust skönt att man faktiskt slipper att ens överväga att ha denna i Sverige. Ja en Hummer är ju verkligen stor den också.

Anne, detta blev något kul mitt i den stessiga flytten iallfall. Precis, kul att låna men aboslut inget jag skulle vilja äga.

Annika, här nere är det ju verkligen var och varannan som har en sådan. Men jag skulle som sagt inte vilja äga en sådan. Jag vet inte om jag skulle våga ratta den eller klara av det och dessutom törstslukande så in i norden.

Anna, Fair and True said...

Man ser faktiskt sådana någon gång då och då i Stockholm (fast oftare, fast fortfarande sällan, utanför stan), även Humrar, men de flesta bara glor på dem då "varför??!!" liksom.

Millan said...

Hahahaha ja nu ar det dags att ni flyttar hem!! :-)

Sporty Spice said...

Casey hade en MONSTERSTOR pickup när jag flyttade hit (och han saknar den varje dag). Det var som att köra lastbil. Superkul! Men ack vad de drar soppa.

chall said...
This comment has been removed by the author.
åsa i memphis said...

HAHA, när jag lånade min väns bil som är likadan åkte jag ut på stora vägen lite för fort men ackakack så coolt det var :)

men jag skulle aldrig vilja ha en sån bil på riktigt, det är alldeles för dyrt och miljöovänligt.

Och han passar finfint i den där hatten :)