Monday, February 15, 2010

Det kom ett paket

Jag har gått här och väntat några dagar nu och så fanns det äntligen ett paket som låg och väntade vid dörren då jag kom hem.


I´m here... lite sött eller hur?


Så öppnar man locket på kartongen och får ett Ta-Da!

Min nya fotobok har kommit! Alltid lika spännande och kul att se hur slutresultatet blivit, att få bläddra i sin EGNA bok som man gjort. Jag är än en gång supernöjd. Jättekul att ha som minne. Denna bok har jag gjort just som minnes bok från våran vardag här i Alabama. Jag har två andra böcker på gång som jag ännu inte beställt. Den ena om våra resor som vi gjort och den andra en renodlad fotobok där jag valt ut alla mina favoritfoton. Jag är så nöjd med My Publisher. Det är jättekul att göra dessa böcker. När jag håller på med dem blir det ofta så att jag verkligen glömmer bort tiden. Man ska bara göra liiiite till och sedan kollar man på klockan och då har det gått jättemycket tid.


Än en gång har jag blivit otroligt nöjd med slutresultatet. Alltid lika kul att bläddra i det och få hålla det färdiga verket i sina händer.


Här har jag sammlat minnen och stunder från våra fyra år i Alabama. C blev nästan lite rörd då han bläddrade igenom denna. Så här ser den alltså ut på utsidan.

Det är kallt idag också. Vintern verkar behålla ett hårt grepp om Alabama. Igår kväll yrde det snöflingor i luften igen och imorse var det flera minusgrader. Det är vantar, mössa och tjocka jackan som gäller. Men imorgon ska det bli lite bättre med plusgrader. Det är klart och soligt iallfall om än kallt idag. Ha en fin tisdag.

19 comments:

Saltistjejen said...

Å vad roligt!!!!!
Det borde man verkligen göra. Inte för att jag har så fina foton som du, men det är ju verkligen roligt att samla de som betyder ngt och som man har minnen till. Kram!!!!

Petra H said...

Jättekul!! Jag har också några fotoböcker på g, eller ja, de är väl mest i mitt huvud än så länge ;-) Jag har exakt samma idé att göra en bok om vårt liv i PR och en bok om våra resor de senaste åren. Det är hög tid att jag börja sätta igång, för jag vill fixa det innan vi flyttar.
Jag har citerat dig idag på min blogg, hoppas att det inte gör något!
Kram

Anonymous said...

Stort grattis!!!
Så fin boken ser ut och så roligt det måste vara att ha bilder och upplevelser samlade i en fin bok.

Marianne said...

Å vad du är duktig! Fantastiskt fint!!! Jag förstår att C blev rörd när han såg boken, det är ett otroligt minne att bära med sig genom livet. Önskar att jag hade tålamod att sitta och gå igenom alla bilder, men det kanske inte är så jag ska göra utan tänka igenom först hur jag vill ha det och sedan hitta bilderna. Måste få det där gjort jag också. Hm, ja sen när det börjar närma sig flytt, jag kan ju vänta tills dess : )

Kram!

Marie said...

VA roligt! Jag måste prova my publisher, verkar vara ett bra sätt att få snygga fotoböcker!

Anna, Fair and True said...

Det blir så fint! Jag önskar man kunde beställa från My Publisher i Sverige (för det kan man väl inte?). Den jag använt gör mycket tunnare böcker men jag vill ha en tjock med ordentlig pärm. Får leta vidare.

Annika said...

Ja, jag fick precis min bok också, som jag döpt till "winter" och den är så fin!!! (Våra stora blizzards är dock inte med i den boken...HAN göra den innan Åke och Rune slog till)
GUD vad jag gillar MY PUBLISHER!! Snacka om att de är BRA!!
Snabba, lätta att använda och världens kvalitet!!
Jättefin bok, Desiree!!! OCh bland det finaste man kan ge bort, måste jag säga.
Kram!!

Jenny said...

Boken ser jättefin ut! Jag har aldrig använt My Publisher, men jag har gjort "årsböcker" i Snapfish förut. Det är underbara minnen (och presenter!)! Kram!

Victoria said...

Åh, vad fint! Jag håller på och harvar med en bok på BookSmart men jag blir ju aldrig färdig...! Men snart så! Kram!

Desiree said...

saltis, nog har du säkerligen fina foton som du skulle kunna göra en bok utav. En bok om lilla E kanske vore nåt :-)

Petra, jag blev så inspirerad så jag såg dina fina böcker hemma hos dig att jag tog mig i kragen och gjorde färdigt den första och sedan blev jag liksom hooked. Du får så gärna citera mig på din blogg, det tar jag bara som en fin komplimang. Nog hinner du få färdigt din bok om er tid på PR och resor för det tror jag kommer bli en toppenfin bok.
Kram

Anonomoys, tack så mycket. Dessa böcker blir så fina genom just My Publisher.

Marianne, det är jättekul att få det färdiga resultatet. Jo det tar sin lilla tid att fixa iordning en sådan här bok och det är väl den första boken som tar längst tid. Jag satt och experimenterade en hel del innan jag kom på hur jag ville ha det. Det gäller också att ha sina foton organiserade i olika mappar så att man lätt kan välja ut de man vill ha och kunna gå igenom dem på ett vettigt sätt men nog skulle du kunna få ihop en jättefin bok om eran tid i Egypten.

Marie, ja du skulle nog verkligen gilla My Publisher.

Anna, tyvärr kan jag inte komma med några tips då jag inte känner till vilka olika företag som finns i Sverige men hoppas du hittar ett som du gillar.

Annika, kan bara hålla med dig till 100% gud vad jag gillar My Publisher. Det blir lika toppenfint resultat varje gång. Vad kul att du gjort en precis om vintern. Den borde blivit kanonfin.

Jenny, snapfish har jag inte testat men det finns ju många sådana här typer av företag och resultaten blir ju väldigt fina. Kul att du blev nöjd med dessa som du gjort också.

Victoria, kul att du använder dig av ett annat företag. Jag får ta och kolla in både den som du andvänder och den som Jenny ovan nämde. Kul att kanske prova på något annat företag och andra mallar framöver. Lycka till med ditt bokjobb.

Katarina på Filippinerna said...

Åh, så roligt! Härligt att ha med tiden, sitta ner och njuta och fundera över gamla tider, roliga stunder, doftande maträtter osv.

Christoffer said...

Hej Dess.
Frölåt att jag inte varit inne på bloggen på ett tag, men har både gått igenom en lght's renovering och annat så jag har inte riktigt haft tid att varken uppdatera min egna blogg eller läst din.

Nu har jag både uppdaterat och läst lite av dina inlägg, ska läsa igenom alla dina inlägg från "Nycklarna" och de som kommit upp efteråt och lägga en kommentrar på dem.

Har även börjat att ordna upp all information om kommande greencard papper så man vet vad som ska kunna hända.

Take care friend

Petra H said...

Anna FT, det finns MyPublisher i Storbritannien: http://www.mypublisher.eu.com/ Vet inte hur billigt det blir att få det skickat till Sverige men kolla deras hemsida...

Desiree said...

Katarina, ja precis. Det är inte dumt alls :-)

Christoffer, halloj skönt att höra att det inte hade hänt dig något förutom att du haft fullt upp. Jag saknar ju mina trogna läsare som dig. Åh vad kul och spännande att du börjat ordna upp lite angående green card. Jag håller verkligen tummar och tår för att det ska ordna sig även om processen kan vara lång och bitvis krävande att du ska få hålla ditt greencard i handen här någon dag.

Petra, tack för tipset så att man vet att man även i framtiden kommer kunna göra böcker med My Publisher från England kanske.

DILA said...

Åh, vad roligt. Det är jätte kul med dessa fotoböcker. Jag håller på att göra en om våra weekendresor till Milano. Ska bli spännande att se resultatet när boken är färdig.

Kram Dila

Sporty Spice said...

Kul ... nu blir jag sugen på att göra en ny bok. Jag ÄLSKAR My Publisher.

Desiree said...

Dila, vad kul att du gör en bok om Milano och era resor. Jag tror du kommer bli väldigt nöjd och glad med resultatet.

Sporty, ja man blir lätt helt hooked liksom. Det är så lätt att använda my publisher och resultatet blir ju så himla bra gång efter gång.

Åsa i memphis said...

Wow, vad roligt! Det är en superfin bok. Jag är avis. :) Och undrar lite om jag inte ska göra en sådan till mig själv härborta i Memphis... .eller till mamma och pappa som man kan titta i själv.

Det är ju coolt att man kan skriva så mycket på sidorna också (ävn om jag får lite ångest av det eftersom det innebär att jag måste skriva smarta saker).

Så, det är enkelt att spara boken på mypublisher och sen gå tillbaka? Eller månse man göra den samma "veva" som allting ?

Anne said...

Åååååhhh, så fin den ser ut. Det kan man se på de smakprov du bjuder på. Så fint för er egen del, men också fint att visa för andra när ni flyttar hem. För att enkelt kunna visa och berätta om det ni varit med om.
My Publisher är verkligen superbra, hehe känner igen det du skriver om att när man börjar pilla där är det lätt man tänker "en liten stund till" men sen har det gått en rejäl stund nästa gång man kollar klockan.