Thursday, March 8, 2007

Bokat hemresa

Nu har vi äntligen bokat våran hemresa i sommar. Jippi känns jättebra! Vi kommer att anlända till sverige den 16 juni och vara hemma i tre veckor tills den 8 juli. När vi reser hem har vi i princip bott här i ett helt år. Jag antar att just den första hemresan känns lite speciell också efter en flytt utomlands.

Njuter så länge av vårvärmen här i Birmingham som idag ligger på ca +20 grader med sol och blå himmel. Många av träden har börjat få blad nu. Det är riktigt fint. Vi hoppas att det fina vädret håller i sig över helgen så att vi får njuta. Tog med lunchlådan ut idag den var skönt. Det fick bli frukost ute på altanen igen imorse, härligt.

4 comments:

Monica said...

Hejsan, såg din kommentar hos Anne idag.

Innan jag hittade hit till USA så trodde jag att det var mest IT-industrin som drog svenskar hit (förutom kärleken då:) och blev förvånad över alla dessa post-docs som vi träffat här... Vi har 3 st vänner och bekanta som gjort sina post-docs här i San Francisco-området, inom cancerforskningen. Kul att få lära lite mer om ett område som jag i stort sett inte kunnat något om. Vad forskar du??

Kul för er att få åka hem också, jag var här i 2 år innan vi åkte hem första gången och tyckte det var låååååååång tid...

Victoria said...

Hej,
tack för besöket på hemsidan, vad kul att "träffa" en annan utlandssvensk! Jag gillar det du skriver, hit kommer jag komma tillbaka ofta! /Victoria

t & t said...

Hej!

Kul att hitta en "utlandssvensk" till. Såg att ni bokat en resa till Sverige....... vad kul!

Hit kommer jag tillbaks!
=^_^=

Desiree said...

Hej allihop,

Tack så jättemycket för alla positiva komentarer. Har inte hållt på och bloggat så länge men tycker faktiskt att det är jättekul. Roligt med nya blogkompisar. :-)

Monica; förstår absolut att två år kändes som lång tid. Det är lång tid.