Wednesday, March 21, 2007

Vattenläckan är åtgärdad

Nu har förhoppningsvis vår vattenläcka blivit åtgärdad. Hade besök av en rörmokare i dag på förmiddagen. Han trodde att det var en av toaletterna däruppe som hade orsakat det hela. Så han fixade till det. Nu får vi bara hålla koll på att det inte börjar droppa från taket igen. Om det inte har droppat igen inom två veckor så är det fritt fram att måla om innertaket i köket. Ja vi får väl vara glada att vi klarade oss undan så pass lindrigt.

Idag har vi också haft besök av pest-mannen (pest=ohyra) från Terminix. Varje år måste man göra en koll så att huset inte blivit angripet av termiter. Termiter är nämligen den stora skräcken för de äter upp allt trä i ett hus och kan orsaka stora skador. Alla villa ägare måste ha termitförsäkring här i södern. Vi kan dock pusta ut, inga termiter i sikte.

3 comments:

Annika said...

Jaha, pestmannen idag alltså :-) Jo, dom är bra att ha!!! Termiter är OTÄCKA som 17...

Monica said...

Schysst att vara termit-fri!!

Vår pest-snubbe kommer varannan månad (och ibland oftare) eftersom vi har myr-problem...ett tag hade vi värsta E4:an i vardagsrummet och invasion i matskafferiet...bläää, myrorna är så små men när de kommer i 100-tals så är de mindre söta...

Desiree said...

Hoppas ni får bukt med myrorna Monica. Inte kul med myror innomhus.