Friday, March 9, 2007

Fredag

Sitter på jobbet men har inte allt för mycket att göra idag. Helst vill jag hem nu och sitta i trädgården. Nu känns det verkligen som sommaren har anlänt här. Det är +23 grader och på lunchen gick vi till en uteservering. Efter detta känner man absolut att man inte vill vara inomhus längre. Nästa vecka har studenterna på universitetet Spring Break som är deras motsvarighet på sportlov. Åh jag vill också har spring break och åka på någon rolig utflykt. Helgen projekt ska bli att försöka piffa till våran uteplats. Våran granne, Kim har lyckats få till sin väldigt bra så nu har jag blivit inspirerad av att höja mysfaktorn på våran också.

2 comments:

Annika said...

Hej! Tack för kommentaren på min blogg! Tänk att ni har hela 23 grader. Det har inte vi, kan jag upplysa om. Hoppas att ni får en trevlig helg och hinner fixa till uteplatsen. Alltid mysigt.
Du, dom där möblerna nedan var skräckinjagande in absurdum. Hemskt!
Och det du skriver om att man bli mer svensk av att bo i utlandet kan jag bara skriva under på.

Jag tycker om din blogg!!! Återkommer garanterat!!! Alltid så trevligt med andra utlandssvenskar!!!

Ha en fin fredag!!!

ida said...

Hej! Här är en annan utlandssvensk! Vad härligt det låter med 23 grader varmt - alldeles lagom! Jag bor i Québec city i Kanada där vi de senaste dagarna har haft mellan -15 och -20 grader. Inte lika kul!

Och jag håller med Annika om att möblerna var absolut skräckinjagande! Jag trodde bilderna var från något museum... :)

Jag bokmärker din blogg och kommer tillbaka!
/Ida
http://nyvanilj.wordpress.com
och
http://boubounne.blogg.se