Thursday, August 9, 2007

Besök

Denna vecka har vi haft Sverige besök hos oss och det är alltid kul. Min lillebror och en kompis till honom har varit hos oss ett några dagar. Det var dem vi hämtade upp på flygplatsen i Atlanta i söndags. De tillbringade sedan måndag, tisdag och halva onsdagen här hos oss i Alabama. De hyrde bil och har kört runt en hel del (att hyra bil är ett måste här som besökare annars kommer man ingen vart alls). De har fått under sin vistelse här smaka på riktig hetta i södern. Det har varje dag varit 35 till 40 grader. Då är det också bra att ha bil även inne i stan för man orkar inte promenera långt i denna hetta. I måndagskväll var vi på Jim N´Nicks som är en trevlig BBQ resturangkedja. Killarna åt ribs och jag provade smoked turkey breast som också var riktigt bra. Gillar deras stekta gröna tomater som man kan beställa där. Imorgon kommer det att bli en blogg-paus tills på tisdag. Vi åker nämligen till Mexico för att gå på bröllop. Min kusin gifter sig i helgen. Jag har en del släkt i Mexico city. Det ska bli kul att åka dit och vara med på bröllopet. Har inte varit i Mexico på 20 år (shit är det så länge sedan, tiden går för fort ibland). Min bror kommer också att åka dit och vara med på bröllopet liksom mina föräldrar. Så det blir en släktträff i Mexico city. Jag får alltså säga trevlig helg på er redan nu.

9 comments:

Petra H said...

Vad intressant med mexicansk familj och bröllop! Jag blir jättenyfiken på ditt ursprung, det får du berätta mer om en gång om du vill. Och bröllopet naturligtvis.
De mexicaner som jag har träffat (när jag pluggade franska i Frankrike) var mycket trevliga. Det var ju först meningen att vi skulle flytta till El Paso i Texas och O skulle ha jobbat i Ciudade Juarez (inte det trevligaste ställe i världen vad jag har förstått, över 400 kvinnor har mördats/försvunnit där de senaste åren) men jag är ganska nöjd med PR.
Ha en trevlig resa till Mexico, det måste vara kul att få återupptäcka det landet och släkten!

Desiree said...

Tackar Petra, jag ska ta och berätta mer om mina släktband till Mexico och om bröllopet då vi är tillbaks. Låter som om PR är ett betydligt trevligare alternativ. Ha en bra helg.

Anne-Marie said...

Ha en riktigt bra helg och resa. Hoppas att det blir ett fint bröllop i Mexiko. Du verkar ha en mycket intressant bakgrun.

Fia said...

Ha en trevlig resa och ta massor av fina kort!! Hälsa Calle så gott från oss alla! Kram!

Sporty Spice said...

Hej! Såg att du finns på Facebook nu. Jag har lagt till dig bland mina vänner, du behöver bara bekräfta. Sen kan du söka på Swedish Bloggers in USA för att gå med i klubben. =) //Petra

nika said...

Jaha du, det ska bli Mexicoresa av. Ha det så bra därnere och jag hoppas det inte blir för varmt åt er därnere.

Millan said...

Kul med sverige besok!! Det ar alltid sa skoj att visa upp hur man bor nar man far besok. Inte for oss nu dock med vart halvfardiga hus... ;-)Hoppas att ni dessutom fick det skoj pa brollopet :-)

Annika said...

Hej Desiree!! Efter nästan 2 månaders tystnad är jag nu tillbaks i bloggvärlden igen efter en härlig semester hemmavid.
Och du ska till Mexico på bröllop! SÅ spännande det låter!!! Hoppas ni får det jätteroligt på ALLA sätt!!!

Fundersam Cecilia said...

Tusen tack för hjälpen!Nu skall jag börja experimentera med bilderna.Lät bra att ni hade det trevligt i Mexico,ser fram emot inlägget om det.
Kram