Wednesday, August 1, 2007

Ny look

Hej allihop, som ni märker har bloggen fått en lite ny look. Kände att jag också ville förnya litegrann. Bloggen fick också ett nytt namn. Färgerna ville jag skulle reflektera amerikanska flaggans färger. Får känna på om jag och bloggen trivs med denna nya look eller om något behövs ändras lite till. Ni får gärna komma med synpunkter och åsikter.

6 comments:

Anne said...

Wow, snyggt. Jag gillar det. Fina färger, enkelt och stilrent. Den vita bakgrundsfärgen upplevs kanske också som skönare mot ögat då man läser inlägg. Den svarta var ursnygg och läcker, men den vita är kanske mer behaglig och praktisk då man läser.
Mycket snyggt, jag hoppas du behåller det här nya utseendet.

Desiree said...

Anne, tack för komentaren. Tycker också den vita är bättre än den svarta. Vitt, rött och blått är klassiska och stilrena färger att hålla sig till.

Petra H said...

Jag tycker också att den nya designen är fin, och som Anne säger, så är det lättare att läsa med ljus bakgrund (vi börjar väl bli gamla, ha ha!). Och Sweet home Alabama är en fin titel!

Sporty Spice said...

Jag gillar det också. Mycket lättare att läsa än på svart bakgrund. Och jag gillar även jag det nya namnet.

Desiree said...

Kul att ni allihop är positiva och gillar nya looken. Jag tror jag kommer att behålla den. Tack så mycket för feedback det är alltid kul.

Anne-Marie said...

Instämmer med de andra. Snygg och fina färger. Helt klart mer lättläst med ljus bakgrund. Gillar titeln.