Friday, August 3, 2007

Jippi äntligen helg!

Jippi helg! Helger är underbara. Denna helg har jag flera saker som jag verkligen ser fram emot. På lördag bär det av till Atlanta, Georgia som ligger ca 2.5 timmes bilresa från Birmingham. Känns som om det är längre eftersom man korsar in i en ny tidszon. Gränsen mellan central time och eastern går nämligen precis vid gränsen mellan Alabama och Georgia. Imorgon ska jag och Calle träffa Fia, hennes man och alla vovvarna! Det ska verkligen bli kul. Har pratat med Fia några gånger i telefon och vi har alltid trevliga, givande och interessanta samtal. Det ska verkligen bli jättekul att äntligen få träffa henne och alla 7 hundarna. På söndag ska jag hämta upp min lillebror som kommer för att hälsa på i några dagar tillsammans med en kompis. De landar nämligen i Atlanta på söndag kväll. Söndag dag har vi plannerat in besök på IKEA (det går ju inte åka förbi Atlanta utan att stanna till på IKEA). Förhoppningsvis har vi också tid till att hitta på något mer. Är sugen på att kolla in det nya jätteakvariet i Atlanta eller Coca-Cola museet (Coca-Cola har ju sitt huvudkontor i Atlanta). Det blir alltså en fullbokad helg med massor av roligt att se fram emot.

6 comments:

t & t said...

Hoppas du har haft en trevlig helg, här har vi långhelg och är även lediga på måndag. Efter det jobbar jag bara 4 dagar, sen ger vi oss ut på en 2 veckor lång biltur till USA och västkusten.

Anne said...

Låter som en superbra helgplanering. Visst känns helgerna som mycket längre när man verkligen gör något kul och åker iväg på utflykt. Speciellt den här årstiden är det kul göra utflykter. Hoppas ni har det riktigt trevligt i Atlanta, hos Fia och allt annat ni hittar på.
Coca cola museet lät spännande, det skulle jag välja :)

Anne-Marie said...

Ser fram emot "rapport" från ditt besök i Atlanta. Det verkar som om fler och fler bloggare också träffas i verkliga livet. Kul.

Sporty Spice said...

Åh vad kul att träffa Fia! Nu blir jag ju avundsjuk. =)

Fia said...

Det var verkligen kul att ha er här på besök, nu ska vi bara se hur snart vi kan "lura" hit er igen!
Petra - inte vara avundsjuk, kom hit istället!

Desiree said...

t&t, härligt med lång helg. Låter spännande med semester till USA och västkusten. Vilka ställen plannerar ni att besöka?

Vi hade en toppen helg i Atlanta. Berättar mer senare idag som ett eget inlägg.