Tuesday, May 26, 2009

Tillbaka i AlabamaVi har haft det otroligt bra på Puerto Rico. En toppen resa på alla sätt. Känns som om vi varit borta betydligt längre än bara tre dagar. Vårt värdpar Petra och Oscar tog mycket väl hand om oss och gjorde våran vistelse på PR helt fantastisk! Tack så jättemycket!!! Jag håller på att sortera alla mina bilder för fullt just nu. Jag kan säga att det blev väldigt många bilder så jag återkommer inom kort med att berätta mer om våran resa till PR och visa bilder. PR är otroligt vackert och vi hade ett fullspäckat program under våra dagar där.En helt underbar resa!

Tack så otroligt mycket Petra och Oscar!

7 comments:

Annika said...

KLART att ni hade KUL!!!
Jag vet ju vilka fina värdar Petra och Oscar är!!!
Och vilka härligt, lätta gäster ni är.
Ser fram emot full rapport med en massa bilder!!!!
Ska bli så kul att se!!!
Stor kram!!!

Millan said...

Ah vad roligt Desiree!! Jag ser fram emot att se fler bilder och hora vad ni haft for er en annan dag! kram

Anonymous said...

Tack själva, det var jättekul att träffa er och få visa er runt vår fina ö!!! Ni var sådana entusiastiska och trevliga gäster - som dessutom hjälpte till i köket, det ger pluspoäng ;-)
Stor kram och ser framemot att se alla dina bilder från vår helg tillsammans!

Desiree said...

Annika, javisst är både Petra och Oscar helt fantastiska värdar. Jag jobbar allt jag kan med texter och bilder.

Millan, det var så underbart att åka till PR och vi har hunnit med såååå mycket. Enda problemet är nu att det finns så mycket att berätta och så mycket att visa!

Petchie, det var jättekul att faktiskt få träffas i verkligheten. Jag hoppas att vi någon dag framöver kommer att kunna återgälda detta med att få ta emot er. Att hjälpa till en smula är det minsta man kan göra speciellt som ni hade så många gäster under samma vecka. Det var jättekul att faktiskt få träffa Joel och David också. De var mycket trevliga att umgås med och jag tycker det var suveränt att jag fick chansen att öva min spanska lite.

chall said...

Åh så skojigt! Jag vill också åka till Karibien ... men en annan sommar blir det nog. Ser fram emot dina fina bilder och en mysig läsning.

Välkommen tillbaka till fastlandet!!

Marianne said...

Å vad härligt det låter! Självklart att ni fick en härlig helg ihop, vad skulle det annars kunna bli med Petra och Desirée?

Ska bli jätteroligt att se fler bilder och höra mer!

Kram!

Anonymous said...

月見草油,中油,汽油,油壓,苦茶油,機器,蔥油餅,加油站,油價,中油,油價查詢,升降機,指甲油,油漆,拖板車,油壓,汽油,加油站,加油,橄欖油,三酸甘油脂,加油站,椰子油,指油壓,加油站,原油價格,海豹油,油桐花坊,吸油機,加油站,雲南婆婆,姑婆芋,大老婆,老婆,老婆,青蛙,歌詞,婆羅花,論壇,坐月子,阿龐,老婆大人,月子餐,老大,孕婦,老婆,渡假屋,趙樹海,大嬸婆,汽機車,冠佑,老婆餅,鶯歌,阿婆,吉祥話,阿婆冰,屈中恆,婆婆,虎姑婆,影片,花蓮民宿,花旗銀行,流星花園,流星,桃花運,花蓮旅遊,花蓮,花旗,流星花園,海洋公園