Monday, June 22, 2009

Midsommarfirande och Sverigeresa

Hej hopp nu är det dax för mig att lämna Alabama och styra kosan mot nordligare bredgrader. Jag åker tidigt imorgon bitti och anländer i Sverige onsdag morgon då jag säkerligen kommer att vara både trött och jetlaggad så onsdag räknar jag inte med att göra många knop.

Nu är jag iallfall packad och klar med mina två stora väskor. Jag har ju både min egen packning och sedan diverse beställningar. Midsommar blev riktigt trevlig och lyckad. Vi kunde dock inte sitta ute på våran altan som jag hade hoppats på och det berodde inte på regn utan på hettan! Det är otroligt varmt just nu och det går knappt att vara utomhus. Men det blev som sagt mysigt och mycket trevligt inomhus. Vi körde sill lunch och sedan hade jag även fixat iordning en riktigt god midsommarbuffé till oss på kvällen.

Det ska faktiskt bli skönt att lämna hettan här och få lite svalare. Jag hoppas dock att det blir lite mer sommarväder i Sverige och mindre regn för jag vill gärna passa på att kunna vara ute. Men jag har hört ryktesväg att ett högtyck annalkas så det bådar ju gott. Nu får vi alla hålla tummarna. Det skulle i sådana fall vara mycket vältimat för min egen del.

Jag får passa på att önska er alla en riktigt skön sommar och semester vart ni än befinner er. Bloggen kommer jag nog låta gå på sparlåga. Jag vet inte riktigt hur jag kommer att ha tillgång till internet då jag kommer att bo på lite olika ställen. Under juli tänkte jag iallfall köra bloggpaus helt. Även en blogg behöver gå på semester.

Ha det bra och sköt om er allihop.


GLAD SOMMAR

12 comments:

Anonymous said...

Om du hinner se det här - trevlig resa och njuuuuut nu av Sverigesemestern!! Du kommer ju att vara hemma så pass länge att jag hoppas att du slipper alltför mycket stress över flängande hit och dit.
Jag hoppas också på bra väder - det kan ju aldrig bli så varmt som här ;-)
Kram!!

Saltistjejen said...

Å Desiree! Ha nu en otroligt häflig skön rolig mysig lugn avstressande Sverigesemester!!!!!!!!!
Är lite avis på dig faktiskt. Tänk att få så många veckor i Sverige på sommaren!!!! :-)
Förstår ifall du vill låta bloggen vila i juli.
Kommer dock att sakna dig.
Många och varma kramar!!

Carl Bruder's personalia said...

Petchie, tack så jättemycket. Jag kommer verkligen njuuuuta :-)
Ska bli helt underbart. Känns otroligt lyxigt att få vara hemma så länge. Ja man får hoppas på lite bättre och mer sommrigt väder i Sverige. Hoppas också att du får fint då du är där. Snart far du ju själv så jag får passa på att önska dig en riktigt trevlig resa också.

Kram

Saltis, tack så jättemycket. Det känns som sagt nästan overkligt lyxigt att få så här många veckor i Sverige. Känns som om jag vunnit högsta vinsten på lotto eller nåt i den stilen. Ett riktigt sommarlov, det var ju inte igår man hade det direkt. Jag hoppas att du får det bra och får en skön sommar i NY. Jag kommer kanske kolla bloggar lite då och då men det beror som sagt mycket på tillgång till nät och sådant. Jag kommer att sakna dig också. Sköt om dig och ha det gott med Ella, M och kissarna.

Kramis

Marianne said...

Ja, ha det nu helt underbart skönt hemma i Sverige och njut så mycket du bara kan av allt och ingenting. Själv ser jag så klart fram emot inlägg här på bloggen lite då och då med dina vackra bilder och dina målande berättelser!

HA DET SÅ SKÖNT!
Kramar!

Jenny said...

Trevlig semester! Och hoppas att du får en skön sommar :)

Millan said...

Ha en jatte fin sommar hemma i sverige och jag hoppas vi kan ses i Karlskrona i borjan av Augusti! Vi far verkligen hoppas pa finare vader hemma nu. Lite lagom varmt och soligt ar ju det basta. Hoppas resan gar bra nu ocksa och att du far det jatte bra hemma. Kramar fran bristol

Annika said...

Önskar dig den lyckligaste av resor!!
En högtrycksrygg låter lovande. MÅTTE den hålla i sig till söndag!
NJUT nu, blogga bara då du vill!
Jag kommer också att ta bloggledigt under nästan hela juli månad.
Jag hoppas att vi kan ses i Sthlm, det ska vi försöka fixa till!!
Jag mailar dig i slutet av denna vecka...
STORA kramar!!!

memphisåsa said...

Glad sommar och trevlig resa!!! Jag tror på sol och sommarvärme a la Sverige hemma (sisådär 20-25 grader låter ju alldeles lagom).

Samma email som förut. Jag skriver en rad och säger hej!

Och jo, jag är svårt avis på sommarlov och ledigt :) Det är ju inte något man är bortskämd med här borta direkt. Njut och hoppas att du får en underbar sommar.

Ninnie said...

Trevlig resa! Hoppas du får njuta av lagom varm o solig svensk sommar och ett o annat svalt, svenskt sommaregn...Ha en skön sommar!

Sparkling said...

ha det underbart, det är riktigt fint väder i göteborg i alla fall och tydligen ganska varmt i vattnet.

Marie said...

Hoppas du får en fin resa! Sommarvädret bara väntar på dig! :)

Toini said...

Hoppas du får en trevlig sverige resa. Lite avis kan jag nästan säga.

Hoppas du får bra väder och att allt går bra