Wednesday, July 18, 2007

Sverige bilderIdag blir det en bild-blogg.

Marshmellows höbalarSommarängLadaSkogsvägRapsfält och rödstuga med vitaknutar.Blåklockor.Röd stuga med vita knutar.Svensk skog.Litet torp.

10 comments:

Petra H said...

Jättefina foton, får riktig hemlängtan när jag ser dina bilder. Inser vilket tättbefolkat land jag bor i (Belgien) och hur sällan jag ser naturen här (det är inte ofta som vi åker utanför Bryssel och besöker belgiska landsbygden, vi lämnar landet oftare!).
Förresten, på tal om ditt andra inlägg, det är inte alltid praktiskt med de där stora schampoo-flaskorna - ibland vill man ha en liten till necessären! Jag har förresten märkt att tandkrämstuberna i Belgien är så små jämfört med Sverige - men antagligen inte i jämförelse med USA...

Fia said...

Åhhhh, vilka fina bilder! Du tar verkligen kanooonbilder! Ok, akut hemlängtan inträder. Oh well, det var just den sortens energi jag behövde efter en lång dag, nu ska här städas. Om ni kommer hit och grillar snart så får ni pussar av vår nya valp! Han väger 687 gram nu! Han blir stooor snabbt! kram.

nika said...

Vilka helt ljuvliga sverige bilder. Vilken hemlängtan jag får...snyft

Desiree said...

Kul att ni gillade bilderna. Jag har fler så jag tänkte köra fler bild-bloggar framöver då och då.

Petra, håller helt med dig gällande schampoflaskorna. Ibland är det väldigt bra att de inte är så stora. Det är iallfall bra att ha en mindre flaska att kunna hälla över i då man ska ut och resa.

Fia, Vi vill gärna träffa er nya valp. Min bror kommer för att hälsa på oss första helgen i augusti och vi ska då till Atlanta för att hämta upp honom där. Skulle det vara möjligt att kanske komma förbi och hälsa på er lördag 4:e augusti? Hör gärna av dig via mail eller telefon.

Anne-Marie said...

Ja, hemlängtan var ordet. Jag vill åka nu. Jättefina bilder som vanligt.

Millan said...

Ja jag sager som ovriga, vilka harliga sverige bilder. Jag langtar ocksa hem nu! Just det dar med naturen och att inte alla hus ligger 'pa' varandra saknar jag! Har ni annars kommit in i USA livet igen nu?

Desiree said...

Ann-Marie och Millan, kul att ni också gillade bilderna. Vi börjar smått komma in i USA livet igen. Det är ju alltid lite segt efter att semestern är slut (men det var det ju även i Sverige). Det känns bra att vara tillbaka och få chansen att utforska vår relativt nya värld i några år till iallafall.

Anne said...

SUPERFINA bilder (kände jag behövde ta till stora bokstäver för att verkligen betona det), du fotar verkligen jättebra. Du borde förstora och rama in flera av de bilderna.
Kör gärna bildblogg fler gånger, är väldigt roligt se och att få längta lite...
Förresten, vad har du för kamera?

Anne said...

En till sak.
Marshmellows höbalar, hehe det var roligt beskrivet. Det stämmer ju precis :)

Desiree said...

Anne, tack så mycket för de fina komplimangerna. Fota har blivit en ny kul grej för mig. Den kameran jag har just nu är en helt vanlig liten fickformats Olympus mju. Som inte är speceillt bra. Jag brukar därför gärna låna Calles som är en riktig digital systemkamera. Jag vet redan nu dock att jag kommer att få en bättre kamera till mig själv då jag fyller år i oktober av käre maken.