Friday, July 27, 2007

The Wine LoftIgår var vi ute och provade ett nytt ställe. Det är en av Birminghams vinbarer. Den ligger mitt i downtown. Detta är ju ganska ovanligt då det mesta vad gäller resturanger och bättre ställen oftast finns ute i förort. Det var ett riktigt trevligt hak med härlig lounge stämning. Perfekt helt enkelt för att ta ett glas vin och varva ner och ha det trevligt med vänner. Soft belysning och soft musik i bakgrunden. Man kunde beställa in vin antingen på glas eller på flaska. Det var verkligen en gedigen samling vin att välja på. Massor med viner och druvor från världens alla hörn. Vi provade en Merlot från Kalifornien som hette Red Zeppelin som var väldigt trevligt. Jag har inga direkta vinkunskaper så jag tänker inte gå in närmare på att försöka beskriva vinet smak osv. Det fanns också lättare tilltugg som man kunde beställa. Vi beställde också in en liten ostbricka som var helt perfekt till vinet. Alltid roligt att upptäcka nya ställen som man gillar.

5 comments:

Anne said...

Låter jättetrevligt, såg väldigt mysigt ut på bilderna också. Som du säger så finns det ju mycket ute i förorten här i USA, det blir mest man håller till där för allting finns ju här.
Jag kan tänka mig det är lite annorlunda om man jobbar centralt, som ni verkar göra, då är det säkert ganska enkelt kolla in/göra nåt efter jobbet.
Vi jobbar ju inte alls i "stan" så för vår del skulle restaurangbesök eller pubbesök i centrala Portland bli alltför komplicerat och ta lååång tid bara att komma dit i rusningen... Så man håller sig till ställen i förorten eller andra förorter.

Går ni ofta ut med kollegor efter jobbet och slappnar av?

Victoria said...

Tjoho! Nu finns ett svar på dina frågor om mina morgonpromenader. De fick ett alldeles eget inlägg minsann! Kram och trevlig helg!/Vic

Sporty Spice said...

Riktigt najs ställe. Här är det samma sak, restauranger ligger oftast 20 minuters bilresa bort, in the middle of no where.

Desiree said...

Anne, för det mest blir det resturangbesök och sådant ute i förorten. Det finns ju mer att välja på ute i förort. Då och då går vi ut med kollegor från jobbet, kanske någon gång i månaden.

Victoria, då ska jag kika på din blogg. Det blev många frågor där helt plötsligt. Trevlig helg på dig med.

Sporty Spice, japp det var ett nice ställe. Men som sagt oftast blir det ute iförort för oss också.

SweFlo said...

Det såg så där lagom avslappnat ut. Mysigt!