Friday, November 16, 2007

Princesstårta


Varje torsdag har vi ju infört svenskt fika på vårt jobb. Igår var det C´s tur att ha med sig något till fikan. När vi var på IKEA i helgen bestämde vi oss för att köpa princesstårta och bjuda amrisarna på detta. Princesstårtan gick hem och det verkade som att de gillade denna. Jag måste erkänna att även jag var lite småskeptisk till just frusen princesstårta men den var inte alls dum. Mycket godare än vad jag hade förväntat mig.

4 comments:

Victoria said...

Jodå, IKEAs prinsess är rätt IK, men nog är den i minsta laget!?! ;o)

Kramar/Vic

Lullun said...

Ser ju riktigt smarrig ut. Ingen IKEA i sikte här dock, så får hellre försöka mig på att baka. När jag får mod nog till det vill säga... (Hade en farmor som bakade prinsess- och torcatårtor på beställning. Såg alltid så lätt ut. Bara lite att kavla, trixa med fingrarna och tada, så var det en grön tårta med de finaste rosa rosor. Tror nog att mina inte skulle bli fullt lika fina... Hihi :-) )

Petra H said...

Jag ALSKAR prinsesstarta, det ar den enda tartan jag gillar! De senaste 10-15 aren har vi nastan alltid atit frusen prinsesstarta i min familj nar det har vankats "kopetarta" - helt ok. Nar jag fyllde 12 gav min mormor mig en specialbestalld prinsesstarta (inte frusen!) med 12 rosor, mums!

Desiree said...

Viktoria, ja det är som en normal princesstårta som krympt i tvätten.

Lullun, det borde gå bra att baka en egen också. Har själv inte provat för princesstårta är egentligen inte min favorittårta men man blir ju lätt lite extra svensk då man är utomlands.

Petra, vilken toppen present att få en specialbeställd tårta med 12 rosor då du fyllde tolv. Det måste varit en riktig hit!