Thursday, November 1, 2007

Happy Halloween

Detta får huvudsakligen bli en bildblogg idag. Med alla härliga bilder från halloween som var igår. Det var inte lätt att ta sig hem igår. Det var enorma bilköeer. Alla ville ju vara hemma till mörkrets inbrott vid 18 tiden. Vi han precis. Snabbt byta om och ställa ut godiset och tända våra läskiga pumpor. Sedan började det komma en strid ström med barn. C fick huvudansvaret för att dela ut godis igår medans jag försökte fota så mycket som möjligt. Vi tyckte vi hade köpt mycket godis men allt var slut redan 19:30. Då var det bara släcka ner och gå över till grannarna. Våra grannar hade en räknare och räknade att de hade haft över 300 barn som kommit för trick or treat. Här har ni mig häxan Desiree med sin häxbryggd puttrande i famnen (kolsyre is från labbet och lite varmt vatten). Häxbryggden tyckte många barn var riktigt spännande.


C leker lite med barnen och våra grannar hade som vanlig riggat sin bar med godis för barnen och öl och vin för de vuxna.

Bar-piraten.

Våra grannar Jeff och Liz hade fixat riktig spökstämning genom att öppna fönstret och sätta på en fläkt som gjorde att gardinerna fladdrade. Sedan en blå lampa för ett spöklikt sken och pricken på i:et en cd-skiva med spökljud och musik. Mycket effektfullt och lyckat.Här har vi en strid ström av små besökare.


De små är ju de sötaste helt klart.

C gör sitt jobb för kvällen. Han hade ingen dräkt så han var bara Mr. Sweden helt enkelt. A crazy Swede kanske iförsig är läskigt nog.


Även de allra minsta som ännu inte kan gå själva går på trick or treat runda.

11 comments:

Louise said...

God idé med kolsyraisen! Och kul med the crazy swede! Spooky! :-)
Ser ut att ni haft det kul hur som helst! :-)

Desiree said...

Louise, kolsyre isen var stor succeé. Japp detta var en kul kväll.

Anne said...

Häftig idé med isen! Kul se bilder både hos dig och Annika. I vårt kvarter var det nämligen väääääldigt lugnt. Inte en enda trick or treat unge. Nope, noll, null. Vi bor ju i halvfärdigt kvarter, delar av det stängs av på kvällen med staket då byggisarna går hem. Grannen och jag kom fram till redan på dagen att det sannolikt inte skulle komma många/om ens någon pga detta och att det är så "obebott". Men lite tråkigt var det ju inte se en enda... Förhoppningsvis nästa år!
Hehe, Mr Sweden. Ja, det är nog så skrämmande och läskigt att "bara" vara en sådan :)

Petra H said...

300 barn?? Wow, snacka om många barn i området! Det måste ju vara dyrt att ge alla godis!
Vad fin du var som häxa, och häxbrygden såg verkligen spännande ut.
Happy Halloween lite försent från Eslöv där halloween firades idag i centrum med parad och kvällsöppet (jag shoppade en varm tröja med 15% rabatt, behöver nog den för min Stockholmsresa nästa vecka!).

Desiree said...

Anne, förhoppningsvis blir det bättre i ert område till nästa år då allt är färdigt och det har flyttat in fler.

Petra, vi köpte några kilo godis. Det som är bra är att man bara behöver dela ut så långt som ens godislager räcker sedan är det bara att släcka hos sig för då talar man om att hit behöver ni inte komma längre, vi är inte hemma eller godiset är slut. Man behöver inte vara orolig för att råka ut för några tricks även om godiset är slut. En varm tröja låter som bra när du ska till stockholm nästa vecka. Hoppas du har haft det bra i Spanien.

Annika said...

COOLT Desiree!!!! VAD ungar ni hade!!!! JÖSSES!!!!!!!!!! Imponerande!!! Vi hade kanske 50!!!
KUL med grannfirandet, ngt sådant har inte vi!
Ngra av mina grannar hade rökmaskiner, en sådan ska jag skaffa mig till nästa år ;-)
Roligt att du kunde ta hem från labbet.
Gillar din outfit!!
Kan inte fatta att ni hade så många BARN!!!! Vad roligt!!!

Sporty Spice said...

Ser ut som ni hade en härlig Halloween.

Fia said...

Vad söt du är som häxa, ska man inte se "farlig" ut? Hihi!!

Millan said...

Wow vad skoj att se bilder ifran ert halloweenfirande! Ni ser ut att ha haft jatte skoj! Halloweenbar och allt... Det ar verkigen mer avancerat firande i USA an i England. 300 barn var inte illa.. dar hade inte mitt godis rackt lange!
Hur gamla ar barnen nar de slutar ga runt och knacka dorr?? En av mina kompisar har hade ett gang 16 aringar pa besok.. kanns ju lite skumt ;-)

Desiree said...

Annika, det bor mycket barn i vårt område och dessutom kommer många många av deras kompisar också för att de tycker att det är ett så bra område att kunna gå runt i. Så det är verkligen barn från när och fjärran som kommer hit. Ja vad kul med en rökmaskin, det vore ju klart häftigt!

Sporty, det var helt klart en kul kväll.

Fia, jag är nog en ganska snäll häxa.

Millan, jag gillar helt klart de små bäst. Men också här kommer det gäng med 15-16 årningar. Ibland säger de knappt trick or treat utan bara stäcker fram sin säck och förväntar sig att man ska lägga ner massor med godis till dem. Det är ju inte så himla kul.

Saltistjejen said...

Vad roligt att få se bilder Desiree!
Och du var en väldigt fin häxa!!
En av mina labbkompisar dog ner till Halloweenparaden Downtown som "crazy scientist". Han hade labbrock med 15 ml Falcon rör fyllda med ph-buffer i olika färger, skyddsglasögon samt en låda med torris. Så han fick också en del rökeffekter!! :-)