Friday, November 9, 2007

Trevlig Helg

Vill önska er alla en riktigt trevlig fredag med denna drink. Det är min favvis drink som jag brukar beställa då jag går på resturangen Bonefish Grill. Det är en Hypnotic Sea Breeze. För att det ska bli ännu mer effektfullt så får man sin drink tillsammans med en självlysande drinkpinne (glow stick). Denna tropik drink med smaker av cocos och annanas är riktigt godis.

7 comments:

Annika said...

Har aldrig varit på Bone Fish hittills!! Det är bra där va??
Drinken ser spännande ut...Vad säger maken när du drar upp kam'ran på restauranger och plåtar mat och dryck. P tycker inte om det, ha, ha...

Desiree said...

Annika, Bone Fish borde du absolut ta och prova. De har mer än bara fisk. Tycker det är ett bra, trevligt lite lagom trendigt ställe med god mat och dryck. I love this drink! C har väl vant sig vid att jag drar upp kameran och fotar mat och dryck. Jag brukar andvända min lilla gamla kamera som är lite mer diskret till sådant. Det är ju skoj att visa bilder på mat och dryck.

Fia said...

Wow den både ser god ut och låter som en god drink...får nog se till att dra med mig gubben ut och ta en drink snart! Fredagskram!

Anne said...

Ser läskande och gott ut! Trevlig helg till er båda!

Lullun said...

Låter smaskigt! :-)

Saltistjejen said...

Oj vilken drinkpinne!!!!!
Hehe såhär på bild är jag mr impad av pinnen än själva drinken. Men så har jag ju inte smakat den...

Desiree said...

Fia, Anne, och Lullun, en fredagsdrink är toppen.

Saltis, du har helt rätt. Halva nöjet är i princip den självlysande drinkpinnen. Den piffar verkligen till denna drink. Självklart är även drinken i sig god tycker iallfall jag men den blir extra cool med denna pinne.