Wednesday, July 2, 2008

Egna semesterplaner
Nu är ju sommaren här och i full gång både här i USA och Sverige. Det märks även på bloggen och bland bloggarna att det är semestertider. Många av utlandssvenskarna börjar åka hem till Sverige. Jag ser själv väldigt mycket fram emot min egen Sverige resa i år som blir i början på augusti. Jag är väldigt glad över att få möjligheten att åka hem. C som bytte jobb ganska nyligen kommer tyvärr inte ha möjligheten att få åka hem till Sverige i år. Vi får tillsammans istället satsa på härliga grillkvällar, trevliga små utflykter och annat smått och gott. Vi har faktiskt bokat en långhelg i Florida för att C ska få en liten minisemester iallfall. Fredag 18 juli bär det av ner till Floridas nordvästa kust som som även kallas för ”Emerald Coast” för att vattnet är så klart och alldeles smaragdgrönt och vackert. Vi ska till Ft. Walton Beach som ligger längst med Mexikanska golfen på Floridas nordvästra sida. Där ska vi bo på ett bed and breakfast vid beachen och ha sköna dagar på stranden. Det ska bli underbart att få komma ner och njuta av sol och strand i juli.

Jag tänkte även att bloggen får varva ned lite under juli månad. Det kanske inte blir nya inlägg varje dag här framöver. Men några inlägg i veckan kommer det säkerligen bli fram tills jag reser till Sverige iallafall. Eftersom ni läsare säkerligen är många som redan är på semester eller kommer att gå på semester under juli vill jag passa på att önska er allihop en riktigt trevlig och skön semseter med soliga och mysiga dagar.

10 comments:

Anne said...

Visst märks det nu att det är sommar, även i bloggvärlden. Blir nog ett mer lugnt tempo resten av sommaren, mindre datortid för många tror jag (även för de som inte åker hem).
Vad smart och lyckat det låter med en inplanerad långhelg och Floridasemester, sköna avkopplande dagar på stranden och lite semesterfeeling för din C också.
Förstår helt klart du ser fram emot din resa i augusti, även om det inte blir så lång vistelse i Stockholm tror jag du kommer känna det betyder och ger mycket i alla fall.

Fia said...

Åh, Ft. Walton Beach, helt underbart ställe!!! Vi kommer nog att vara ganska nära där, men tyvärr inte samma tidpunkt som er. Antingen blir det Destin eller också Mobile AL. Ska snart skriva lite på min blogg, det har hänt massor! Kram till er båda!!

Desiree said...

Anne, jo man märker verkligen att det är semestertiden även bland bloggarna. Det känns riktigt bra att ha en fin beach weekend att se fram emot. Precis som du säger så tror jag min stockholmsvistelse är av stor betydelse även om den inte är så lång.

Fia, vad kul att höra att Ft Walton Beach är ett sådant bra ställe. Roligt att vi lyckats plocka det. Även jättekul att höra av dig. Jag vet att du har haft väldigt fullt upp. Härligt att du också får tillfälle till lite semester och strand vare sig det blir Destin eller Mobile. Båda ställen är ju fina. Ha det bra. Sköt om dig. Kram till dig.

Saltistjejen said...

Å Desiree, vad härligt emd både er minisemester i Florida och sedan din Sverigesemester!!! :-)
och ja det ÄR verkligen semestertider nu. Även om jag itne riktigt hängt med pga av Ella. jag känner att jag lever lite i ett "ingen-klocka-eller-datum-koll-alls"... På sätt o vis ganska skönt, men kan även vara rätt frustrerande ibland också.
Kram!

Millan said...

Ja det marks verkligen i bloggvarlden ocksa att det ar semester. Att manga ar i vag och inlaggen darfor blir farre ocksa! Det later himla mysigt med en minisemseter till Florida med bad och sol. Hoppas ni far det jatte harligt. Och roligt aven att ha sverigesemestern att se fram emot for dig!! kram

Sara said...

Ojojoj, vilka vackra strandbilder! :-)

Ha en trevlig semester!

mia said...

Det verkar som vi byter land i augusti då! Du får följa mina äventyr därborta på bloggen!

Kram Mia

Lullun said...

Kul att det blir en liten semester för C trots allt. :-)
Jag är ju en av de bloggare som stänger ner bloggen helt för ett tag, i hela 4 veckor. Sista inlägget kommer imorgon. Sedan blir det att läsa ikvapp i augusti! :-)
Riktigt trevlig juli till er!

Desiree said...

Saltis, det ska bli såååå skönt med lite semester. Jag känner att jag verkligen behöver det. Det är väl lite av en speciell tid du och Ella lever i just nu. Hon är så liten och det är ju fortfarande mycket som är nytt för dig som mamma. En underbar Ella bubbla lever du i även om jag kan förstå att du ibland har en längtan till den gamla vanliga världen också.

Millan, tack så mycket. Jag tror både mini semestern och sverige semestern kommer att bli toppen.

Sara, tack så mycket. Dessa bilder är faktiskt från Florida. Jag tog dem under Oktober och vårt första år då vi var på ett annat ställe på Florida än det vi ska till just nu men också längst med Mexikanska golfen.

Mia, vad kul. Då ska jag läsa om dina äventyr här borta.

Lullun, ha en riktigt skön semster. Härligt med fyra veckor. Njut och ha det riktigt bra. Sköt om dig och låt familjen i Sverige få pyssla om dig ordentligt.

Marianne said...

Vad härligt det låter med en minisemester i Florida. Och sedan hem till Sverige.

Det märks verkligen i bloggvärlden att alla är på semester. Och själv jobbar jag så extremt mycket att jag inte hinner läsa eller skriva en bråkdel av det jag vill. Läser ikapp mig här hos dig i dag.