Friday, September 25, 2009

Fredagstema

För att överraska mig/överrumpla mig måste du...Fredagstema från Maisoui

Det var svårt ämne faktiskt. Jag är nog inte jättemycket för överraskningar. Det finns gott om folk som älskar att bli överraskade fast jag är nog inte en av dem. Men självklart kan jag uppskatta små överraskningar. Jag kan uppskatta att få blommor då jag inte förväntar mig det eller att få någon fin present gärna vackert inslagen. Ett oväntat paket från Sverige med lite trevliga veckotidningar skulle vara en uppskattat och kännas lyxigt. Jag uppskattar också att bli bjuden på en trevlig och god middag eller att någon bokat bord på någon resturang som jag gillar. Men jag har nog lite för stort kontrollbehov för att kunna ge mig hän åt större överraskningar som att packa din väska du så åka på weekend till ett ställe som blir en överraskning och lämna allt vind för våg. Jag önskar att jag vore mer den typen av person.

Fast helst tror jag nog att jag gillar överraskningar som är små men som ändå betyder så mycket i vardagen. Kanske att att soppåsen jag tänkt byta redan är bytt eller diskmaskinen som måste tömmas är tömd och sådana saker. Jag tror att dessa småsaker i vardagen som jag blir allra mest glad över. När någon gjort något för mig som visar att personen verkligen tänkt till. Gärna saker som förenklar, spar tid eller tråkiga måsten som jag slipper.

Fast jag har just kommit på något som VERKLIGEN skulle överraska mig mycket positivt och det skulle vara om undrens mirakel skedde och vårat hus blev sålt innan året är slut. Wow! Då kan jag tala om att det ska firas. Det är till och med så att jag och C faktiskt har bestämt att då den dagen kommer så ska vi kosta på oss att köpa en flaska Dom Perignon och det har vi aldrig någonsin gjort. Så stort och så underbart skulle det vara att faktiskt få det här huset sålt.

Överrumplad vill jag verkligen inte bli. Det har hänt ibland och jag gillar det INTE.

Annars är det ju fredag idag och det känns toppen. Jag hoppas att den här helgen blir betydligt bättre vädermässigt än förra. Det ryktas till och med om lite svalare vindare och torrare luft – jippi! Kanske kommer jag till och med kunna sätta på mig ett par jeans nästa vecka utan att svettas ihjäl. Vi har inte så mycket planer för helgen faktiskt så som det ser ut just nu. Ser fram emot en härlig helkroppsmassage imorgon. 08:30 ska vi vara där. Så det blir nog bara någon kopp kaffe innan och sedan en godare frukostbrunch hemma.

NOW IT IS FRIDAY - VERY NICE!10 comments:

Saltistjejen said...

Ah vad härligt det låter emd massage! DET är ju verkligen lyx! Mmmm!
Hoppas ni får en riktigt underbar helg!
Och självklart håller jag tummarna för att ni kommer få ert hus sålt också!
Kramar!!!

Camilla said...

Ahh vad skont med massage!! Tyvarr ar man ofta alldeles for dalig med att skamma bort sin kropp. Min syster brukar ge min kropp en genomgang ibland, och det behovs verkligen.. kanner jag da.

Nar huset ar salt ska ni verkigen kop Dom Perignon, absolut!! Haller tummarna. Det lilla jag har sett, sa ar det ett valdigt fint hus.
Ha nu en skon helg.
Kram

Annika said...

Jag håller ALLA tummar för att huset skall vara SÅLT innan årets slut! Sålt.
Massage...underbart skönt!!
Önskar dig en superfin helg!!
Kramar!!

Desiree said...

Saltis, även om det är elever på en massageskola så känns det alltid lika lyxigt. Man känner sig verklgien som en ny människa när man kommer därifrån. Tack för att du håller tummarna. Jag bara kände blä imorse då jag läste dystra siffor om husförsäljningen här i USA på DN vilket gjorde att jag inte var på bästa humör då jag skrev ihop det här inlägget men det känns bättre nu.

Camilla, härligt att din syrra är duktig på att massera och dessutom super snällt att ge dig lite massage då och då. Sådant är ju så himla uppskattat. Jo nog är man rätt dålig på att skämma bort sig själv. Vi har ju haft turen att hitta en bra massageskola med elevbehandlingar som gör det verklgien prisvärt. Nu har vi faktiskt bokat upp oss på massage en gång i månaden här under hela hösten. Det är verkligen underbart. Tack för att även du håller tummarna.

Annika, tack som jag skrev till Saltis så kom jag av mig helt imorse då jag läste dystra prognoser och siffror om försäljningen här i USA att jag inte var på bästa humöret då jag skrev det här inlägget. Du vet du förresten vem som kommer att bli värd för fredagstemat för oktober månad? Ha det fint och sköt om dig. Ha en mysig fredagskväll med familjen. Någon bra film du ska kolla in nu i helgen eller?

Erica Pettersson said...

Jättebra inlägg på dagens tema :D
Jag är inte heller någon som är sådär överdrivet förtjust i överraskningar. Jag gillar att planera själv :)
Och jag håller med dig om att små överraskningar i vardagen är minst lika trevligt att få :D

Hoppas att du får en bra helg!

Millan said...

Det later harligt med massage!! Det skulle jag ocksa vilja fa kanner jag...
Jag haller ocksa tummarna for att ni far salt huset. Sa harligt det skulle kunna vara att fira en sadan sak sa att ni kan borja planera framat pa allvar. Kanns det somom det ar nagon forbattring pa marknaden? I england kanns det faktiskt som om det borjar latta lite. kram

Lullun said...

Visst är de små överraskningarna i vardagen som du skriver egentligen de allra bästa. Om man får sådana lite nu och då så blir ju vardagen mycket smidigare och man känner verkligen av att det är någon som bryr sig, på ett helt annat sätt än att man får blommor eller nått bara någon gång då och då. Fast samtidigt ska man ju inte ta småsakerna för givet heller, för då får de ju ingen effekt.
Håller tummarna för att huset blir sålt (och att ni fått bättre väder denna helgen)! :-)

Desiree said...

Erica, ah skönt att höra att det finns fler som är som jag. Men små överraskningar är alltid välkommet.

Millan, massagen var super nice! Jag hoppas verkligen att vi lyckas sälja men jag antar att vi får sänka priset ytterligare. Skönt att det så smått börjar vända i England.

Lullun, tack så mycket för att du håller tummarna för oss och också hoppas på bättre väder fast tyvärr så regnade det intesivt igår så man får hoppas på att det ska bli lite bättre idag. Du har helt rätt i att man får försöka se upp så man inte tar de små sakerna förgivet. Ha det gott och sköt om dig.

Marie said...

Håller med om att det är de små överraskningarna som betyder mest! :)

Anna, Fair and True said...

Jag är nog lite som du men jag skulle vilja att Peter överraskade mig med en hemlig resa iofs!

Hoppas din stora överraskningsönskning går igenom!