Wednesday, October 21, 2009

Nu börjar det trilla in smått och gott

Underbart nu börjar det nämligen dimpa ner paket till mig (födelsedagsbarnet). Imorgon är stora dagen och här planneras födelsedagsfirande redan. Det mesta firandet får dock ske på lördagen. Jag har bokat bord och ser fram emot en god och trevlig middag på en av stans bättre resturanger. Lite bubbel ska läggas på kylning till på lördag. Idag ska dock städas och fejas i hemmet då jag kommer hem efter jobbet. Vill att det ska vara rent och fint tills min födelsedag och jag vill inte behöva ägna lördagen till städning som jag normalt gör – då ska istället njutas.

Kära C är underbar på många sätt men att komma ihåg födelsedagar är han inte speciellt bra på. Men det gör mig inget som sagt. Jag kör påminnelsekampanj och sedan lämnar jag inte mitt firande åt slumpen. Här bokas, planneras och beställs födelsedagspresenter. Jag är ju inte jättmycket för överraskningar som ni vet. Bästa sättet att faktiskt få sitt firande precis som man vill är att ha med ett finger i spelet (he he fast här har jag nog med hela handen i spelet). Synd att man inte kan beställa väder också. Det ska vara lite regnskurar imorgon men finare på lördagen så det passar faktiskt rätt bra.


Vad kan detta vara? Jag får fota då jag har lite mer tid och det är bra belysning. Får fota alla fina presenter under helgen. Tror faktiskt att det kan ligga ett paket till utanför dörren då jag kommer hem idag hi hi :-)

Annars är det lite mulet idag men ca 20 grader. Det ska komma lite regn senare ikväll och imorgon som sagt. När jag kommer hem ikväll blir det att kavla upp ärmarna och köra städgenomkörare av huset. Det har varit två visningar igen och amrisarna klampar som alltid in med skorna vilket jag inte gillar men måste acceptera. Annars tycker jag att den här torsdagen känns bra. Det är verkligen lite pre-weekend över dagen.

14 comments:

Marianne said...

Haha, ja ibland är det bättre att styra om det mesta själv. Klas är likadan, han är fullständigt hopplös när det gäller födelsedagar. Men det visste jag från början för det sa han, rakt ut, att jag inte skulle bli ledsen NÄR han glömde min födelsedag (inte OM). Jag påminner också ordentligt och hans mamma brukar ringa och säga åt att ringa pappa som fyller och pappa ringer och säger till honom att ringa mamma som fyller ...

Själv har jag nu för tiden birthday.se, det är så himla bra med ett mejl en vecka innan som talar om att den och den fyller, sedan ett mejl samma dag. Då går det bara inte att missa!

Här får du en födelsedagskram lite i förskott!

Anne said...

Absolut, det är väldigt bra att ha med både ett och två finger i planerandet och upplägget.
Det där med att köpa presenter till sig själv, det tycker jag allra bäst och mest om nuförtiden. Att ha det som en dag då man unnar sig själv saker, saker man själv bestämt, längtat efter och vet till hundra att man vill ha. Jag är nyfiken på vad som ligger inne i paketen, du får fota och visa sen senare.

Marianne said...

Desirée, Jag får säga

STORT, STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!

redan i dag för jag ska iväg tidigt i morgon bitti.

Hoppas att födelsedagen blir RIKTIGT, RIKTIGT BRA!

STOR KRAM!

Anna, Fair and True said...

Slår du in presenterna till dig själv också?! :) Men en liten överraskning gillar du väl, någon liten present C valt ut själv?

Jag gillar fortfarande att få presenter som jag inte känner till men jag även inte något emot att gå ihop och shoppa och välja ut något som Peter betalar. Men jag föredrar att han köper och så får vi väl byta i värsta fall.

Grattis i förskott förresten!

Desiree said...

Marianne, först får jag börja med att säga tack så mycket för gratulationerna redan idag. :-)
Skönt att höra att inte bara min man är lite hopplös då det gäller födelsedagar. Den där rundringningen och påminnselserna känner jag igen. Då någon i C´s familj fyller år så får de andra ringa och påminna varandra. Jag ska ta och kolla in det där birthday.se för det verkar ju smidigt.

Anne, ah visst är det så att även om det kan vara lite kul med överraskningar så blir bland de bästa presenterna de man faktiskt valt själv. Ha ha dessa kan ju helt enkelt inte bli fel ;-)

Anna, njeee det gör jag nog inte. Det är mer sannolikt att jag slår in julklapparna till mig själv dock som ändå ska ligga under granen ett tag. Det har faktiskt hintats om att det kommer att bli en liten överraskning från C också. Så lite spänning finns det med i firandet och det uppskattas också en hel del. Tack.

Ninni said...

Bra kvinna reder sig själv :D
Är det något typiskt manligt kanske att ha dålig koll på födelsedagar. Det är lika hos oss.
Kanska har du fått ett par svarta stövlar i present?? Paketet ser så likt ut det som jag köpte igår till mig själv:) Men lite osäker är jag så jag har tagit dem på öppet köp.
Hoppas du får en riktigt fin födelsedag!Grattis i förskott!
Kramar Ninni

Desiree said...

Ninnie, där slog du hammaren på spiken - bra kvinna reder sig själv. Vet inte varför så många män är rätt hopplösa på födelsedagsfronten. Du tar dessutom hem vinsten med rätt gissning om vad som ligger i paketet. Jag tar och fotar och visar upp vilken sort och modell det bidde nästa vecka. Ha en skön avslutning på veckan.

Katarina said...

Ha ha, jag älskar överraskningar!
Lagg in alla födelsedagar i C. pc eller hans mobile, då missar C. överraska dig!

Hoppas du unnat dig något riktigt fint i presenterna, men det tror jag!

Ha en bra födelsedag!

Annika said...

Hihi, Desiree...
Helt rätt, bäst att ta saken i egna händer och imorrn är det dagen D!!!
NU får du vad du vill!
Det låter som om ni har en jätteskön helg framför er!!
Kram!!

Saltistjejen said...

Grattis igen!!!!
Och ja, ibland blir det ändå bäst när man själv är med och donar och fixar. Man får det ju precis som man vill ha det! Hoppas nu att födelsedagen blir rktigt lyckad!!!
KRAM!!!

åsa i memphis said...

Grattis på födelsedagen! Själv har jag en man som inte vet vad han ska ge och därmed ger paketet när han köpt det och inte på själva dagen.... jaja, det är ju inte så farligt egentligen ;)

I år fick jag en kamera (ett par dagar i förväg) men han överraskade mig med en glasstårta på själva dagen. Å andra sidan hade jag pratat om min födelsedag och planerat ett par saker så han kund einte riktigt glömma bort den... haha.

Hoppas att du får en mycket skön och avslappad dag! Och att restaurangbesöket blir lyckat!

Sporty Spice said...

Haha, det låter precis som jag. Vill gärna vara med och planera och styra. Det blir ju bäst så ... fast jag har inget emot överaskningar faktiskt.

Det där paketet ... är det Ecco Biom tro?! GRATTIS i förskott!

Annika said...

OCH IDAG är det föllsedag!!
Grattis!!
HAPPY BIRTHDAY!!
Hoppas att ni får det riktigt MYSIGT och trevligt....
OCH såklart att du får många paket ;-)))
Stor kram från mig!!

Desiree said...

Katarina, det blev allt en liten överraskning iallfall så det var kul.

Annika, åh tack så mycket vännen för gratulationer. Det kommer att bli en toppen dag. Kram.

Saltis, tack så mycket.

Memphis Åsa, tack så jättemycket. Ha ha jo män kan allt vara lite lustiga när det gäller firande men det låter som du har en underbar man som kommer med fina presenter även om det inte alltid är helt rätt dag. Wow en kamera är ju en fantastisk present. Jag fick ju min just på en födelsedag för ca 2 år sedan och det är helt klart bland de bästa presenterna jag någonsin fått. Ha det bra och sköt om dig. Kram.

Sporty Spice, tackar tackar. Det var ett par snygga Ecco stövlar som låg i paketet. Jag ska ta och visa och fota här under helgen.