Friday, October 19, 2007

Nu sticker vi ner till havet igenNu sticker vi ner till kusten och havet igen. Det blir tredje gången vi åker ner till Fairhope. Jag älskar det stället. Det är både otroligt vackert och charmigt. Jag älskar också att få komma ner till vattnet och se havet. Kanske har min längtan efter vatten blivit ännu större nu då vi bor så långt från vatten. Här kring Birmingham finns det ju inte ens engång en stor sjö eller någon flod. Det är så rogivande att få promenera längst med stranden och lyssna på vågornas skvalp, att få gå med bara fötter och låta sanden sjunka in mellan tårna. Det är en slags lycka och något som jag alltid ser fram emot. Här nere vid Alabamas kust skulle jag helt klart någon dag i framtiden kunna tänka mig att pansionera mig, iallfall bo där mellan oktober och maj och sedan resten av tiden i Sverige.

Så nu åker vi ner dit med L och L och visar dem en av våra absoluta favoritplatser. Nu ska vi äta god mat, dricka gott vin, umgås och promenera längst med stranden. Förhoppningsvis blir det några snygga bilder också.
Ha en riktigt skön helg allihop.

14 comments:

Annika said...

ha så roligt!! OCH så hoppas jag att nya Lumixen får jobba hårt så att du kan lägga ut bilder här sen när du kommer hem!
HAVE FUN!!!

Desiree said...

Annika, nya Lumixen är självklart nedpackad och batterierna är laddade. Jag är laddad för jakten på nya snygga bilder som jag kan återkomma med på måndag. Ha en riktig toppenhelg du också.

Guldkant På Livet said...

Åh, så underbart, ha en trevlig helg!! Mari.

Saltistjejen said...

Ah, Desireee, det låter fantastiskt härligt!!! Ha nu en jättemysig helg! Och ja, vi ser fram emot fina bilder sedan!!! Tagna med nya kameran!

Desiree said...

Guldkant på livet, det är verkligen underbart nere vid havet. Ha en riktig trevlig helg du också.

Saltis, tackar tackar. Här ska plåtas med nya leksaken i helgen.

Dila said...

Det ser jätte mysigt ut. Hoppas att ni får en skön och avkopplande helg. Passa på att lek med den nya kameran.
Kram Dila

Anne-Marie said...

Åh, det låter härligt med vatten och strand. Ni har säkert varmt också fortfarande. Här är det kallt och blåsigt och regnigt. Brrr. Ser fram emot nya, fina bilder. Ha en riktigt fin helg!

Sandra said...

Så härligt, till skillnat mot här där snön ligger på backen, men det är också ganska mysigt. Hoppas ni får en bra helg!

Louise said...

Åh så härligt! Hoppas att ni fått det trevligt!

Petra H said...

Jag får instämma med de andra, det låter sååå härligt! Hoppas att det blir en lika mysig och lyckad helgutfärd som de andra gångerna och att era kompisar tycker lika mycket om havet!

Desiree said...

Tackar så mycket allihop. Vi fick det underbart härligt.

SEASIDE LIVING said...

Vad mysigt det låter!!! Hoppas ni haft en underbar helg och att du återkommer med mängder med nya, fina bilder tagna med nya kameran! Ser fram emot det!!! :)

Stor kram till dig!

PS. Bilder på våra pumpor finns hos mig nu! *fniss*

Fundersam Cecilia said...

Det är ju så härligt med vattnet.Vi brukar ofta åka till några speciella plaster som ligger vid Indian River och det är så avkopplande att sitta där och bara titta.Kanske simmar det förbi en delfin eller en haj eller något annat roligt.När vi bestämde oss för att köpa huset i USA så var en avgörande faktor att det ligger alldeles intill kanalen.Att kunna ta båten ut ner vid egen brygga är inte helt fel.Ser fram emot dina bilder från helgen.

Fia said...

Hoppas ni hade en kanoooonhelg, jag kan knappt bärga mig för de nya bilderna!!! Här är det h-ö-s-t idag...burrr