Saturday, July 4, 2009

Dop och sköna sommardagar

Idag har jag varit på dop i Uppsala. Det hela var mycket trevligt. Fint och stämningsfullt i kyrkan. Lilla G var otroligt söt och snäll. Han grät inte alls när han fick vatten på huvudet och lät sig mycket snällt bäras runt på av både vänner och familj. Han tittad hela tiden med sina stora fina blå ögon på allt som skedde runt om kring. Det var jättekul för mig att få träffa G för allra första gången sedan han föddes i december. Men det var också jättekul att få träffa flera andra av mina och C´s gemensamma vänner som var där på dopet.

Idag har det annars varit en väldigt fin och behaglig sommardag med vackert väder. Det kom en hastig regnskur på eftermiddagen men annars har det varit soligt, varmt och vackert. Kvällarna med det där typiska nordiska sommarljuset är otroligt vackra. Jag njuter för fullt. Det är dock mycket mygg i år så ska man ut i skog och mark så är det definitivt myggspray som gäller.

Ha en fortsatt skön helg.

5 comments:

Marianne said...

Åh, blåklockor, smörblommor och hundkex! Sommaren när den är som vackrast. Tänk att gå på en äng och plocka famnen full ...

Roligt med dopet av Lilla G! I dag döps Lilla I som jag har träffat en gång och en av mina bästisar ska bli gudmor till henne.

Mmm, fortätt njuta!
Kram!

Annika said...

Ja, Desiree!
Ljuset är så otroligt vackert om kvällen!!
ÄLSKAR det!!!
Njuter för fullt!!!

Dop är fint.
KUL för dig att träffa en massa vänner!

Desiree, var i skatteskrapans bar igår!! OTROLIG utsikt...
Gå dit!!
Går gärna dit med dig sen i aug också!
Kram!!!

Desiree said...

Marianne, ja visst är det vackra blommor allihop. Jag kan inte låta bli att fota dessa vackra klassiska blommor. Ska du gå på dopet eller är det i Sverige`? Ha det bra du också.

Annika, ljuset är något nästan magiskt över. Vad skoj att du redan hunnit kolla in baren i Skatteskrapan jag ska absolut försöka ta mig dit och kolla in den också men jag vill jättegärna gå med dig dit i augusti. Ha det bra nu på andra sidan bottenviken och njut av naturen och livet på landet.

Camilla said...

Som alltid, vackra bilder :)
Jag håller med om att kvällsljuset i Sverige är mycket speciellt. Det är underbart helt enkelt.
Tyvärr är ju sommaren så kort, 2 månader till hade varit önskvärt.

Mysigt att gå på dop och träffa en massa folk som du inte sett på ett tag.

Ha det gott & fortsätt att njuta.

Kram

Desiree said...

Camilla, kul att du gillar bilderna och njuter av dessa. Jag håller verkligen med dig då det gäller den svenska sommaren. Den är ju på tok alldeles för kort! Det hade ju varit så mycket bättre om den hade kunnat vara två månder längre precis som du säger. Klimatet i sverige är ju kanske ingen storfavorit för mig men å andra sidan finns det så mycket annat som ändock uppväger och gör att jag vill och längtar hem hit.