Monday, July 20, 2009

Liten paus

Hej nu blir det lite bloggpaus. Jag flyttar in till stan några dagar och kommer inte att ha tillgång till bredband där. Nu ska jag njuta av stan. Gå långpromenader på Djurgården, fota i Gammla Stan, gå på diverse utställningar och museér. Det är snälla C´s mosters lägenhet som jag får låna så det ska bli trevligt och kul. Jag har faktiskt aldrig bott i innerstan tidigare och nu får jag alltså prova på att bo på Gärdet.

Ha det bra allihop och fortsätt njut av sommar, sol och semester.

6 comments:

Saltistjejen said...

Dujag har faktikt varit förvånad över hur mycket du ändå bloggat hittills av din semester. För jag tror du annonserade att du ev skulle ha paus i juli... Jag är GLAD över att du bloggat trots att du haft semester, men förstår att du nu tar en liten paus. Passa på att njuta av Stockholm!!!!!
Kram!!

Marianne said...

Jag säger som Saltis, jag är också GLAD över att du har bloggat trots semestern! Jag kommer att sakna dig när du är i stan. Men jag är GLAD för att du ska få bo i stan ett tag och njuta av Stockholm på nära håll!

Ha det jättebra!
Kram!

Desiree said...

Saltis, jo jag hade helt klart inte räknat med att blogga så mycket som jag ändå gjort. Men jag har resonerat som så att så länge jag känner att jag har lust och tid så kör jag på. Dessutom har det funnits så mycket vackert att fota som jag gärna vill dela med mig av och så mycket inspiration då det gäller just fotadet som gjort att jag så gärna vill visa upp och dela med mig som sagt. Japp här ska njutas av Stockholm som innerstadsbo nu i några dagar.

Marianne, tack. Jag blir varm om hjärtat att ni båda uppskattat mitt bloggande så mycket. Det är jättekul när man har bloggvänner som er som uppskattar bilder och inlägg. Det känns bara kul för mig att få dela med mig lite av Sverige och Stockholm till er som inte kan vara här just nu. Ha det bra och sköt om dig.

Molly said...

hej!
jag har inte kommit in på exakt det jag vill, men jag hoppas på tur inför andra beskedet. än så länge har jag kommit in på nutritionsprogrammet (mitt 11:e val) men jag vet inte om det är det jag vill.

kul att du kom in :) ska du börja?:) ha det fortsatt bra! kramar

Ninni said...

Det låter jättehärligt! Stockholm är ju en helt underbar stad och som allra vackrast på sommaren. Då ser jag fram mot ännu mera fina bilder efter din lilla paus:)
Ha det så skönt!
Kram Ninni

Marie said...

Jag är också glad att du bloggar under semestern, även fast jag inte har haft så mycket tid att läsa din blogg! Men jag tar igen det nu! :)