Friday, July 31, 2009

Liten bloggpaus igen


Idag kommer äntligen C! Jag ska faktiskt inom kort åka iväg ut till flygplatsen och hämta honom. Ska bli underbart att ses igen efter lite mer än en månad. Jag är igen verkligen tacksam över att jag i år fått en hel underbar sommar här hemma. C kommer att vara i Sverige i ca 2 veckor. Nu när jag redan varit här lite mer än en månad så känns ynka två veckor alldeles för kort och lite. Speciellt med tanke på att det går åt två dagar till att bara flyga och sedan ett par dagar för att komma över jetlag. Men det går ju inte göra mycket åt saken så man i princip tar hela sin semester på hela året bara genom att ta dessa två veckor för att resa hit. Jag är iallfall otroligt glad över att C kommer att kunna vara här i två veckor och jag vet att han också är det med tanke på att han inte fick möjlighet att komma hit alls förra sommaren.
Det lär dock bli ganska intesiv period så det blir nog inte så mycket bloggande under dessa två veckor. På månda åker vi söder ut ner mot Blekinge där C´s mamma och moster har sin gård. Sedan blir det tillbaka till Stockholm för att tillbringa tid här med vänner och annat trevligt smått och gått. Stax innan C far hem blir det dop för lilla E som vi kommer att bli gudföräldrar för här i Stockholm. Nu hoppas jag på fint väder för C´s skull. Ha det bra alla.

14 comments:

Victoria said...

Åh, vad mysigt att han kommer, ta vara ordentligt på tiden tillsammans! Kramar!

Desiree said...

Victoria, tack ja det kommer att bli skönt och mysigt att få semester tillsammans i år denna sommar då vi inte fick det förra sommaren. Ha det gott och arbeta inte ihjäl dig med att packa flyttkartonger ;-)

Anna, Fair and True said...

Ha ett par underbara veckor med maken!

Marie said...

Hoppas att ni får en underbar vistelse tillsammans!

Jenny said...

Hoppas att vädret blir bra och att ni får 2 härliga veckor! :)

Anne said...

Låter jättehärligt, som bra planer för de två veckorna!
Tack också så mycket för mailet, jag blev jätteglad. Ha det gott Desiree, på återhörande!

Saltistjejen said...

NJUUUUT nu!
Med C!!!!
Ni kommer få jätteefina veckor tillsammans och jag tycker personelgen att 2 veckor i Sommar-Sverige låter lyxigt! :-)
Kram!!!

Kina said...

Hej! Hittade hit från en annan utlandssvenska blogg så här lämnar jag ett spår. Är själv utlandssvesk och gillar att läsa om andra svenskar i utlandet. trevlig kväll!

Marianne said...

Å vad skönt att han äntligen har kommit till Sverige och dig! Ha det nu riktigt härligt de här två veckorna och njut ännu mer än du redan har gjort!

Stor kram!

Ninni said...

Hoppas ni får två jättefina veckor!
Kram Ninni

Petra H said...

Jag hoppas att ni har det jättemysigt tillsammans i Sverige nu! Hälsa C så mycket och ser framemot att läsa mer om era blekingska äventyr på bloggen.
Stor kram från ett svettigt PR

Zandra said...

Hej. Jag letade efter ovanliga amerikanska namn på google och hittade en länk till dig. Det var ett gammalt inlägg, kul! Jag är gravid med mitt 6e barn och jag tror starkt att det är en tjej. Vi har en Niqole, Michelle, Qimberlie, Trawiz och Quentin nu. Jag vill även ha lite annorlunda stavningar på namnen. Jag är helt såld på Maqenzie, men min man vill ha lite alternativ. Har du förslag får du gärna tipsa. Det finns ju inte så många amerikanska namn här i sverige. Ha det bra! Mvh Zandra

Ebba said...

Hej alla. Fredagstemat "Show and tell" verkar så spännande. Att kommunicera med kvinnor över hela världen ser jag fram emot.
Jag har kommit med genom Marianne "På nya äventyr" och håller nu på att lägga upp er på min lista.
Min adress är http://minbloggebbas.blogspot.com/
må så gott och väl mött i många diskussioner..../Ebba

Annika said...

Hej Desiree!
NU är jag tillbaks i USA igen.
Så synd att vi aldrig hann med en träff till, men min sista vecka i Sthlm var så fullproppad av "måsten" att jag knappt hann med att träffa någon alls.
Jag hoppas att vi ses i Bama nu i höst. Vet ju att du snart är tillbaks igen.
NJUT av Sthlm dina sista veckor där.
Jättekram från mig!!!