Wednesday, October 24, 2007

Halloween Doggies



Nu har L&L åkt hem till Sverige. Det känns en lite tomt. Men det är också skönt att återgå till sina vanliga rutiner. De verkade mycket nöjda med sin USA semester och har sett till att ha tagit massor med kort med sig hem. Vi är jätteglada att de kom hit och hälsade på oss för vi hade verkligen en helt underbar vecka tillsammans.

Idag är det kallt. Jag har för första gången sedan april fått sätta på mig ett par jeans och till och med en jacka i morse. Tydligen är det kalla nordanvindar från Kanada som sveper ner över oss här. Igår kom det välbehövliga regenet också. Det har ju varit otroligt torrt här med vattenrestriktioner hela sommaren. Igår kändes det riktigt höstlikt med regn nästan hela dagen. Det är helt normalt med temperaturskiftningar här under vår och höst. I lördags badade vi i havet idag går man med jacka på sig. Till helgen ska det dock bli bättre med sol och ca 20 grader.

Om en vecka exakt är det ju Halloween här. Det firas ju alltid 31 oktober oavsett vilken veckodag det är. Även husdjuren får ställa upp då det är halloween. Här nedan ser ni ett helt gäng med exempel på detta. Lite kul men lite synd om dem också. Jag hoppas att de slipper behöva gå runt i sina dräkter allt för länge. Pratade med vår granne John häromdagen som har tre stycken små vita hundar. Han berättade stolt att hans dotter fixat halloween dräkter till alla tre hundarna men han ville inte avslöja vad det var för dräkter utan det fick jag vänta och se på själva halloween. Små kläder för hundar verkar mycket vanligare här. På Walmart finns en hel hylla med bara små hundkläder och hunddräkter. Paris Hilton trenden med att klä upp sin hund verkar ha slagit igenom. Men själv tycker jag nog att hundarna gör sig bäst naturelle i den fina päls de har. Vad tycker ni? Kan detta vara något även för era husdjur?

















17 comments:

Annika said...

Men som jag skrattade åt bilderna!!! The french maid är ju obetalbar..Och piratvovven och vovven som är uppklädd i kostym!!! OJ, OJ!! :-DDD
Har ju inga djur själv, men jag vet att många klär ut sina små vovvar. Lite kul, kan jag tycka, om då endast för att bara plåta. Hoppas dom slipper gå på trick or treat runda iallafall...
:-)))
Jätteroliga bilder!

Vad HÄRLIGT med lite svalt och lite regn!! Älskar det!! Ska ju bli fint snart igen, så...

Desiree said...

Annika, ja det finns verkligen många olika halloween dräkter att välja bland till sina hundar och katter. Men visst är det kul :-)De är ju verkligen värda att få en treat efter att ha ställt upp på en massa fåniga kort. Man får se till att njuta av lite regn och kyla också. Känna lite av den där höstmysigheten.

SweFlo said...

Ja våra hundar har Halloween-kostymer, men endast länge nog för att ta kort.. Tyckte lite synd om dem! Den ena, röda hunden (som gillar att äta) var en hotdog, kostymen var ett hot dog bröd med senap på ryggen.. Den svarta hunden var en skunk, passade honom utmärkt!

Desiree said...

Sweflo, härlig. Ha ha. Roligt och ganska gulligt att ta några kort på. Ska de ha några cosumes i år också? Då får du gärna ta och lägga ut en bild på dem i år. Hot dog jag skrattar gott här. Det är ju både urkul men lite synd om honom också.

Fia said...

Hahaha...ja vi har kostym till våra men de satte tassen marken och vägrade ha på sig dem. Helt ok tycker jag.

Jag kommer att lägga upp bilder från det Howl-oweenparty vi var på i helgen vilken dag som helst så håll utkik!

Anonymous said...

Stort grattis på födelsedagen, så här en dag i efterskott! Lite kul är det med hundarna halloweenkostymer, men min Justus slipper hundkläder. Fast han har ett vintertäcke att ha på sig under riktigt kalla vinterdagar. Han är ju trots allt en afrikan född i England :-). Mina tidigare hundar fick röda sidenband runt halsen när jag fotograferade dem till ett julkort, men där går min gräns vad det gäller hundutspökning :-).

Desiree said...

Fia, jag håller utkik över ditt reportage från halloween partyt du var på i helgen. Jaså alla vovvarna satte ner tassen i marken och sa nu får det vara nog ;-)

Desiree said...

Helena, tack så mycket. En filt kan ju vara bra så att älsklingen slipper frysa och röda band inför julfotografering låter ju fint. Visst kan det vara kul med dessa halloween dräkter till vovvarna men jag hoppas att de slipper ha på sig dem några längre stunder.

Saltistjejen said...

My God!!!!
Vilka bilder!!!!! Haha! Jag älskar Darth Vader-hunden...! :-D
Hoppas att han inte har lika svårartad "astmaliknande" andning dock....

Anonymous said...

Inget för mig med kostymer på husdjuren men min son på 3 blev fascinerad av dina roliga foton! :-)

Och ja, grattis i efterskott. Har varit borta från nätet ett par dagar (ve & fasa), så... ;-)

Anonymous said...

Haha, vilka kul bilder. Bulldog är så söta hundar! Jag visste faktiskt inte man även klädde ut husdjuren på halloween före Fia och nu du skriver om det. hihi, kanske nån hund och husse/matte knackar på dörren och gör trick or treat också, kanske bäst ladda med lite hundgodis ;)

Anne-Marie said...

Fick faktiskt ett email för några dagar sedan med dessa bilder och jag fick mig ett gott skratt. Man kan ju undra vad hundarna tyckte om det hela. :)

Cecilia said...

Först och främst,stort Grattis i efterskott på födelsedagen!
Vilka bilder,förstår inte hur de lyckas få på kläderna.Det måste vara väldigt snälla och tålmodiga djur.Det är roligt att se sådana bilder även om jag själv inte skulle klä ut min katt i kläder.

Millan said...

hahaha ja josses vilka bilder! Men jag maste saga att jag ocksa tycker lite synd om dem. Det kanns inte riktigt naturligt (eller inte alls egentligen) men jag gissar att de inte behover ga kladda sa sa lange. Vi ska pa Halloween party pa Mandag med Nils. 5 sma barn... jag har inte kopt nagon kostym till Nils annu men det ska bli roligt att kla ut honom. Om han nu later mig... ;-)

My White Cottage said...

Stort grattis i efterskott!!! Men du, vilka knasiga bilder! Visst är det lite roligt men jag kan ändå inte låta bli att tycka lite synd om de fyrfota vännerna... Jag tycker lite synd om dom... Nej, några kläder till mina hundar blir det inte. På sin höjd ett vintertäcke som Helena skriver om, då vi ju har samma ras.

Önskar dig en fin helg!
Kramar från Jenny

Fröken L said...

jag säger bara det; stackars hundar!!! Kände de sig inte korkade innnan så gör de nog det nu. Men roligt var det.
Kram Dila

Desiree said...

Saltis, det får man verkligen hoppas på att den stackars vovven inte hade samma astmalikande andning som riktiga Darth Vader.

Louise, tackar för grattis hälsningen. Ja korten är roliga så jag förstår att din son gillade att titta på dem.

Anne, bulldoggarna är verkligen söta. Förra året då vi var här så kom det inte några hundar på trick or treat så jag tror inte att du behöver köpa hundgodis. Det är nog mer ägarna som tycker att det är kul att klä upp dem och ta några kort.

Anne-Marie, visst undrar man vad de stackars hundarna tycker om allt detta egentligen.

Cecilia, tackar så mycket. Håller med dig om att detta måste varit mycket tålmodiga hundar och katt. Kan tänka mig att katter är svårare att klä upp för de kan nog fräsa ifrån mer.

Seaside livning, visst är det knasiga bilder. Amrisarna kan då hitta på knasiga saker. Jag hittade dessa bilder på nätet så det är inte jag som har fotat dem.

Dila, man får verkligen hoppas på att de slapp ha på sig dessa löjliga dräkter allt för länge.