Tuesday, November 24, 2009

Sadie

Ja vi är ju som sagt hundvakter denna vecka åt lilla Sadie. En av reglerna skulle ju vara att hon skulle få sova på sin filt BREVID sängen och inte i sängen. Men den reglen höll inte länge. När jag vaknade imorse så hittade jag inte Sadie först...men så såg jag en tass som stack ut genom täcket vid C´s fotända. När jag hade dushat imorse så hittade jag dem gosandes på detta sättet. Ja ja stackars liten hon saknar väl sin familj som lämnat henne helt ensam med dessa konstiga människor över Thanksgivning :-)

Sadie som även går under smeknamnet Sadielious. Hon är en blandras hund och i helt perfekt storlek. Hon är hur charmig som helst och det är väl tur för henne.

12 comments:

Annika said...

HAHA, jag tror att C gillar det där väldeliga. LIKA mkt som Sadie!!
Supergulligt!
Kram!

Saltistjejen said...

Vilket myyyys!

Anonymous said...

Hej! Jag gjorde en googlesökning på "corndogs sverige" och kom in på inlägget "Skolmat i USA" som jag tyckte var mycket roligt. Nu är jag inne på fel inlägg men tänkte att du verkade snäll och har en svår fråga. Det är så att jag har en kompis från just Birmingham, Alabama, och han saknar corndogs väldigt mycket. Vet ni om det går att hitta corndogs i Sverige? Kanske om det finns nån amerikansk butik i Stockholm? Tack för hjälpen! Mvh Erik

Desiree said...

Annika, du har helt rätt! De där två hör ihop. C har sagt till Kim att det är illa att han, jag och Sadie nu ska behöva flytta till lägenheten. Kim svarade att Sadie ska då verkligen INTE flytta någonstanns. Då jag var i Sverige över sommaren så hade C ofta Sadie hos sig och det minns hon väl.

Saltis, ja det såg så mysigt ut att jag var tvungen att springa och hämta kameran imorse.

Erik,hej kul att du hamnade här på min blogg. Jag vet inte om det går att hitta corndogs i Sverige men jag vet att det finns en amerikanskt matbutik i Stockholm någonstanns kring Odenplan. De kanske säljer corndogs eller kan beställa till din vän. Tyvärr vet jag inte adressen eller namnet på butiken men det hittar du nog om du googlar.

Christoffer said...

Silka trevliga bilder. Måste vara riktigt trevligt med att kunna "låna" en hund så ett tag.

Jag hade gärna haft hund eller djur över huvudtaget, men med jobbet jag har skulle det vara elakt mot djuret att knappt träffa mig och inte kunna röra sig fritt utomhus osv.

Men man får hoppas att det kan ändras i framtiden.

Millan said...

Nej men gud sa sott!! Det ser ut som om bada tva tyckte att det var riktigt mysigt :-). Den dar regeln om sangen verkar vara latt att bryta bade nar det galler barn och hundar :-).
Kram!!

Marie said...

Vad gulligt! :)

åsa i memphis said...

HAHA, hon valde att vessla sig in hos C som kanske inte verkar lika hårdsinnad om hundar i sägnen som du?! :) Jag skulle sagt samma sak, BREVID sängen. Men det är ju svårt att säga nej när de kommer en liten nos sådär på morgonkvisten.

Hoppas att ni får en bra thanksgiving och lycka till med packningen! Själv ska jag just gå till jobbet för en nästan halvdag.. dom har sagt att det kommer vara tomt efter lunch :)

åsa i memphis said...

förresten, butiken med amerikansk mat ligger på Odengatan vid Birger Jarlsgatan. Förut hette den "Grey's american store" men det kanske har bytt namn?

Desiree said...

Christoffer, ja det är så perfekt att kunna låna hund då och då. Sadie är urmysig vovve. Hon är en korsning mellan Jack Russel och Labrador. Vi hade nog gärna haft hund men tycker precis som du att det inte är rättvist mot hunden om vi jobbar hela dagarna och kommer hem sent dessutom reser bort ofta. Men någon dag i framtiden.

Millan, ha ha du har nog helt rätt i att den där sängregeln med barn och hundar är speciell. Hon sover ju i sängen hemma hos Mike och Kim och enklast att få henne att komma till ro är att tillåta henne att ligga nere vid C´s fotända trots allt.

Åsa, du har helt rätt i att hon tog rätt sida av sängen hos C som inte alls är lika hård :-) Ha en riktigt bra Thanksgivning som sagt. Jag sitter också på jobbet just nu och kör väl halvdag eller något sådant. Tack så mycket för namnet och aderessen till amerikanska butiken i Stockholm. Jag har varit där men det var superlänge sedan. Tur att den finns kvar.

Anonymous said...

Hitta det, Odengatan 36. Tack så mycket Åsa i Memphis och Desiree.

Trevlig thanksgiving och lycka till mot Auburn på fredag.

Desiree said...

Bra att det ordnade sig Erik och hoppas att du får tag på Corndogs.