Monday, December 17, 2007

2000-talets religösa budskap

Men det är även skönt att det finns folk i USA som har viss distans till religion och också kan skoja och skämta om det hela på ett skönt sätt. Häromdagen såg jag dessa t-shirts som såldes på gallerian i närheten där vi bor. Jag tyckte de var riktigt kul.


Klicka gärna på bilderna för att få dem större och kunna läsa den mindre texten på dessa t-shirts.


Kopia av Starbucks logga.


Ni som bor i USA känner säkert igen denna som är en kopia på kända reklamsnuttar som sänds på tv.

7 comments:

Anne said...

Haha, de var rätt kul (bra det gick att klicka på bilderna för att få dem förstorade och kunna läsa hela texten). Som du säger, det är rätt skönt se dessa saker också och inse många kan ha lite självdistans och humor också när det gäller religion.
The Caveman som var längst ner på bilden, ja han känner man ju som USA-bosatt igen från all tv-reklam...
Vet du att det går en serie också på tv nu som heter Caveman (tror jag), har aldrig kollat men den lär ska vara som reklamfilmerna. Reklamen är visserligen rätt kul, men en hel serie... Nä, skulle inte tro den är nån höjdare.

Desiree said...

Anne, har inte kollat på den där tv-serien som heter caveman. Håller med dig om att reklamen är kul men vet inte heller om jag skulle vilja se en hel tv serie som skulle vara mer eller mindre som reklamen.

Fia said...

De där T-skruttarna var ju riktigt roliga! Ja visst är det tur att en DEL har lite distans till allt detta med religion. Missförstå mig rätt nu, jag är inte EMOT religion men ibland blir jag bara så himla trött på allt detta PRAT om att vara god och så...jag har god lust att bara ryta till en del att de ska GÖRA något och inte bara snackka så mycket. Äh, som de säger här i Södern, dont pay me no never mind...är bara lite trött efter att ett fruntimmer skulle frälsa mig uppe på Kroger när jag bara skulle in och ut lite snabbt...Kram!

Millan said...

Hahaha ja de var roliga :-)!! Religion blir ju ofta lite domedagsaktigt sa det ar skont att se att folk fortfarande kan ha lite humor kvar!!

Annika said...

Roligt! har inte sett sånda t-shirts här! Men det var kul att se att dom existerar.
Reklamfilmerna för Geico med The Cavemen tyckte jag var helt suveräna. DET kan man inte säga om sit-com:en, tyvärr.

Desiree said...

Fia, jag förstår precis vad du menar. Jag är inte heller emot religon men här nere i södern kan det bli lite mycket ibland och sedan är det en hel del dubbelmoral på sina ställen. Jag förstår dig till fullo.

Millan, det är skönt och befriande att se att det finns de som har både humor och distans.

Annika, gillar också Caveman reklamen. Den är mysig och kul. De har lyckats bra med den.

pelle said...

Grymt snygga tischor, alltså! Snyggast var ändå Starbucks-kopian. Och ja, håller med... skönt att det finns folk i USA med något begrepp om religion och att inte alla är som tokskallarna på Fox Channel!

http://strausssweden.spaces.live.com/