Saturday, December 29, 2007

Bling bling vatten att skåla i till nyår?

Bild från www.blingh2o.com
Lite blingbling till nyår kanske? Bling-vattnet kommer från en källa i Tennessee. De frostade glasflaskorna tillverkas endast i begränsad upplaga och är dekorerade med swarovski kristaller. Det verkar vara så att man betalar mest för själva flaskorna. Baby bling är en frostad flaska på 375 ml. För en back med 24 stycken får du betala 480 dollar plus frakt. Vill du bara beställa en flaska på 750 ml kostar dessa ca 40 dollar styck. World Wide shipping har de för den som är interesserad. Själv skålar jag hellre in det nya året med champange än med bling vatten. Vatten verkar nästan gå att sälja till vilka priser som helst om man förpackar det på rätt sätt och andvänder sig av smart marknadsförning.

6 comments:

Lullun said...

Det var dyra droppar vill jag lova! Men flaskorna var ju fina. Fast håller mig nog till kranvatten ändå. Och till 12-slaget kanske något mer champagneliknande! :-)

Petra H said...

Folk är ju inte kloka - ok att om man är rik och man inte kanske vet vad man ska lägga pengarna på, men är det inte bättre att skänka pengarna i så fall till några flyktingar i Afrika som kan behöva vanligt dricksvatten, bling bling eller inte!! Inte klokt faktiskt!
Jag föredrar också champagne i så fall ;-)

Desiree said...

Lullun, detta är verkligen dyra droppar för vanligt vatten. Även om det ska vara fint källvatten så känns det mer som om man lockar mest med bling bling mer än själva innehållet.

Petra, håller verkligen med dig om att detta inte är klokt. Precis som du säger finns det mycket vettigare saker att lägga sina pengar på.

Marie said...

hmm... jag håller med! skålar hellre in med champagne än bling bling vatten! =)

Annika said...

Champagne är bättre och "blingigare" än vatten ANY day of the week :-)
Håller mig till champagne imorrnkväll! MEN flaskorna ÄR jättefina!!! Fast, jag håller helt med Petra H, folk kan inte vara kloka om dom köper det där vattnet. No matter HOW rich they are!

Anne said...

Bling bling vatten, som du säger vatten verkar kunna säljas till vilka priser som helst bara de marknadsförs och packas rätt. Inget bling bling vatten för mig heller. Champagne är att föredra vid nyår.
Jag undrar vad för sorts människor som köper sånt här. Är det bara de med supermycket pengar som tycker det är häftigt pröva. Eller är det även "vanligt" folk som offrar sina surt förvärvade pengar på att köpa sånt här trams...?