Sunday, December 30, 2007

Liten årskrönika

Året närmar sig sitt slut och jag tänkte att jag därför skulle göra en liten summering av 2007. Det har varit ett mycket händelserikt år. Känns som om vi har fått se och uppleva otroligt mycket. Det har varit ett underbart år på så många sätt. Att försöka välja ut ett favotitminne för 2007 blir näst intill omöjligt så därför bryr jag mig inte ens om att försöka. Vi känner att vi under detta året har anpassat oss till våra nya omgivningar och verkligen börjat trivas. Hemma är inte längre bara Sverige utan vi känner att vi också har ett fått hem här.

Detta har också varit året då jag började blogga och startade denna blog vilket i sig har öppnat en helt ny värld för mig. Jag har fått en ny hobby. Jag har fått många nya vänner via bloggen. Mitt intresser för foto har tagit fart och blivit en ny hobby i sig. Det är underbart att jag fått så många läsare till min blogg. Det är jättekul att skriva när man vet att bloggen är omtyckt och uppskattad. Jag ser fram emot att fortsätta blogga under 2008.

En bild säger mer än tusen ord sägs det ju. Därför tänkte jag avsluta med att summera året i bilder med en liten slideshow av utvalda stunder och platser från 2007.


9 comments:

Petra H said...

Desiree, jag tycker också att det är jättekul att vi har börjat blogga och fått kontakt med en massa roliga och intressanta människor. Och du har verkligen tagit jättefina foton i år - jag ser framemot att se fler fina foton under 2008 och läsa fler intressanta reseberättelser.
Gott Nytt År från Puerto Rico - ni är välkomna hit!
Kram!

Annika said...

Håller helt med Petra!! Bloggarna har blivit ett "måste" och speciellt bloggar som din! Berondeframkallande för mig. varje dag ser jag fram emot vad du har skrivit!
Jag ska också summera året imorrn eller följande dag.
Tack för att du bloggar, kära bloggvän! Och intresset för foto har vi verkligen gemensamt!!!
KRAM och Gott Nytt Bloggår!!!

Marie said...

Gott Nytt År! =)

Fundersam Cecilia said...

Gott Nytt År!
Kram från Cecilia

Anne said...

Jag är också så glad jag hittat dig (och andra bloggare)! Det är ett nöje läsa och följa med, lika roligt varje dag gå in och se om det kommit inlägg. Känns tryggt på nåt sätt, som man känner sig mindre ensam och utlämnad här också efter att ha fått bloggkontakter.
Du tar verkligen fantastiska foton, det är ett nöje läsa och se dina bilder så jag ser fram emot 2008 och alla blogginlägg då!
Tänk vad fort 2007 gått, jag kan inte fatta det redan är nytt år. Gott nytt år och en stor bling bling skål till dig ;)

Sporty Spice said...

Härliga bilder och härligt att ha dig som bloggkompis. Och Gott Nytt År från CT! Cyberkram Petra

Desiree said...

Tack allihop. Jag är otroligt glad att jag träffat er allihop. Ni betyder mycket. Precis som Anne så känner jag mig också mycket mindre utlämnad efter att ha fått så underbara bloggvänner som ni är. Jag ser fram emot att få fortsätta läsa era härliga och fina bloggar under 2008 också. Gott nytt år!

aurorabuddha said...

Lovely pic's! Som vanligt, far jag val tillagga.

Jag ar ocksa sa glad att jag funnit alla er bloggare. Inte trodde jag val att jag skulle bli sa biten *igen* av internet. Och jag funderar pa att starta *annu en blogg*! Woo Hoo!!

Lullun said...

Underbara foton & vilket år! Kul att ni börjar känna er rotade. Det är A och o för bra trivsel. Och visst är det underbart med bloggar; både att läsa och skriva! Och jag ser alltid fram emot att titta in hos dig, när jag ska på min dagliga "bloggrunda"!
Hoppas du får ett nytt år fullt av kul & spännande, som du låter oss läsare ta del av! Kram / Louise