Thursday, September 25, 2008

Kompisbesök


Denna helgen ser jag verkligen fram emot av två stora anledningar. Dels ska vi åka ner till kusten och havet. Jag älskar att komma ned till just kusten och Mexikanska golfen. Där är alltid härligt och vackert. Det är fortfarande fullt badbart. Temperaturen förväntas hålla sig kring 20-25 grader och det ska vara sol och vackert väder under hela helgen så det hela bådar gott. Vi kommer att åka ned till vårat favoritställe här i Alabama som är Fairhope. En liten charmig stad som ligger vid Mobilebukten. Här kan man strosa omkring bland små boutiqer och konstgallerier och sedan njuta av härliga strandpromenader.

Den andra stora anledningen till att jag ser fram emot helgen är att vi ska få träffa våra kompisar S och F som kommit hit för att hälsa på oss. De landade i USA redan förra fredagen och har sedan passat på att turista lite på egen hand i Georiga. Vi ska nu träffas nere vid kusten och sedan kommer de att tillbringa sin andra semestervecka hemma hos oss här i Alabama. Med sig har de sina två små tvillingkillar på 1.5 år. Det kommer nog att bli full rulle med två små med mycket spring i benen. Det ska verkligen bli jättekul att få träffa dem. Man uppskattar verkligen de tillfällen och de som kommer och besöker en från Sverige. Det känns både jättekul och hedrande på något sätt. Så nu ser jag fram emot en riktigt skön toppen helg nere vid havet, jippi!

8 comments:

Anna, Fair and True said...

Låter som det kommer bli en kul helg och vecka! Ska bli intressant att höra hur det var att resa runt med två små småttingar!

Anne said...

Aha, det var denna helg ni åker ner. Jag har fått det om bakfoten, trodde det var förra. Undrade faktiskt lite i veckan varför det inte kom bilder och rapport från Florida men nu förstår jag. Det låter jättemysigt, avkoppling vid havet och träffa Sverigekompisar. Det kan ju inte bli bättre.

Emmama. said...

Låter verkligen som du har en kul helg framför dig! Jag väntar sverigebesök i form av mamma och pappa i oktober och längtar redan.. :) Kram på dig!

Desiree said...

Anna, ja det ska verkligen bli kul. Vi kommer dock att transportera oss i varsin bil då vi alla inte får plats i en bil.

Anne, ja det är denna helg vi åker ner till havet. Det ska verkligen bli underbart.

Emmama, härligt att dina föräldrar kommer nu i Oktober. Jag förstår att du ser fram emot detta.

Saltistjejen said...

Å vad HÄRLIGT! Både att få resa iväg till havet och ha det skönt, men framförallt för att era vänner kommer! Det är verkligen så roligt med besök! Särskilt när man själv kan vara ledig tillsammans med dem oc göra utflykter eller dyl. Å hoppas ni får en ritkigt tippentoppen helg!!!!!
Kramar!

Annika said...

Så kul med besök. Jag är avis som 17...
Du hr gjort ett otroligt vackert collage, som vanligt.
Underbart skönt med lite sol och bad nu också.

Här ösregnar det nu och jag har slagit av AC:n iallafall för ngra dagar.

Desiree said...

Saltis, tack så mycket. Det ska bli så skööönt.

Annika, här är det faktiskt riktigt toppenväder just nu. Helt lagom svalt. Japp nu klarar man sig bra utan AC:n och det känns toppen. Imorse fick jag ha en tröja då jag skulle ut på morgon PW, känns underbart.

annebelle said...

Å vad härligt det låter! Förstår precis hur hedrande och skoj det känns att få besök hemifrån.