Friday, October 3, 2008

Fredagstema - Om jag vore man för en dag...

Så lyder första fredagstemat för oktober månad. Det är Anna som är värd för oktobers fredagsteman. Det är ju en spännande och interessant fundering. Ja vad skulle jag göra då? Ja vad skulle jag då hitta på? Kanske skulle jag passa på att gå ut på en riktig grabbkväll eller gå på en herrmiddag och få chansen att höra vad killar snackar och disskuterar då de är på tu man hand. Skulle vara spännande att veta lite vad som sägs och hur man umgås under en typisk grabbkväll/middag. Jag skulle nog också passa på att kanske ställa olika frågor för att få deras syn och vinklar på olika ämnen under denna kvällen.

Jag skulle nog vilja testa att bära kostym och se hur det kändes att gå till jobbet i en fin kostym och slips. Jag skulle vilja lära mig att knyta en slips för det kan jag inte.

Jag skulle nog gärna vilja testa att ha riktigt kort frisyr. Nästan snaggat. Tänk vad man skulle spara tid på morgonen med att inte behöva fixa håret och sminka sig. Däremot skulle jag nog inte vilja ha vare sig skägg eller mustach. Det skulle nog kännas för konstigt och dessutom skulle jag nog känna att det var ivägen och kanske klia?

Jag skulle vilja prova på att vara en vältränad man med hyfsat mycket muskler och få känna på hur pass mycket mer i vikt och styrka jag orkar lyfta och prestera jämfört med vad jag gör nu.


Jag önskar er allihop en riktigt skön helg. Själv ser jag otroligt mycket fram att få krama om Musse och Kalle Anka och gänget på Disney World imorgon, jippi!

12 comments:

Annika said...

^Åsså skulle man ju på så sätt kunna kolla om män verkligen tänler på s*e-x var sjätte minut...HAHAHAHAHA!!!
Anyway, Desiree!!
Ha en jätterolig resa till WDW. Här är vädret det mest perfekta höstväder som finns just nu!!! OCH vi ska hoppas att det blir lika fint på WDW! HAVE fun! Ser fram emot rapporter och en massa bilder när du kommer hem. Eller tar du med laptoppen??
KRAM!!

Saltistjejen said...

Ja ha det nu super på er weekendresa!!!!!!!
Hälsa Musse från mig! ;-)
Kramar!!!

Anne said...

Undrar hur det skulle vara att vara man och få hår i ansiktet, hur det skulle vara att ha skägg alltså. Huuu, det kan ju inte vara nån angenäm upplevelse, tur man är kvinna. Ha en superhelg med Muss & gänget. Kram!

Desiree said...

Annika, ja ha ha man skulle nog få insikt om en hel del ;-)
Jag stor njuter också verkligen av det härliga höstvädret som råder nu. Det är sååå skönt! I love it! Jag tror inte att jag tar med laptoppen. Det blir tillräckligt med packning iallfall.

Saltis, tack jag ska hälsa Musse så gott.

Anne, nej skägg vill jag inte ha som man. Att raka sig varje morgon skulle i för sig ta lite tid så det kanske tar lika lång tid som att sminka sig som tjej. Tack jag ska njuta av helgen. Ha en riktigt skön helg du också.

Fritt ur hjärtat said...

Ja men visst! Slipsen glömde jag! Klart man skulle lära sig knyta den:-)

Desiree said...

Fritt ur hjärtat, ja visst måste man nog göra det ;-)

Anna, Fair and True said...

Bra grejer! Jag glömde bort det där med kostym och slips när jag skrev min lista. Eller jag tänkte lite på det men tänkte att jag går ju en del i dräkt eller byxor och kavaj och det är ju lite liknande, men då tänkte jag inte på det med slipsen. Jag kan inte heller knyta slips men skulle vilja kunna det!

annebelle said...

Jag har med din blogg i mitt EFIT-inlägg i dag. Ok hoppas jag.

Petra H said...

Näe slips skulle jag gärna slippa - det hade jag varje dag i ett år som elev i en engelsk skola.. Och inte skulle jag vilja behöva raka mig var och varannan dag (O rakar sig på måndagar och onsdagar, hi hi). Jag har umgåtts ganska mycket ensam med ett gäng killar och de glömde ofta bort att jag var tjej så nog har jag hört vad killar snackar om. Det som är väldigt intressant med kill- contra tjejsnack är att killar är mycket mer generella och tjejer mer specifika i sitt snack. Dvs killar skulle oftast inte snacka detaljer men det gör tjejer mycket mer, vilket gör att vårt snack är mer intimt (och nu verkar det som jag bara snackar sex med mina tjejkompisar men jag menar egentligen mer när det gäller känslor etc)... Det är iaf min analys ;-)
Men visst hade det varit spännande att vara man för en dag!
Hoppas att ni har haft en mysig helg på WDW!

Millan said...

Ja det var verkligen ett klurigt tema! Och jatte intressant att lasa vad folk skrivit ... Hoppas att ni har det toppen i Disney World och trevligt med er kompis som ar over! Ser fram emot foton och annat nar ni ar tillbaks igen :-). Kram

Emmama. said...

Hoppas du har haft det bra med Musse Pigg och alla andra! Kul att läsa dina funderingar om detta ämnet! Jag har sagt ett tag att jag vill hoppa på fredagstemat och en vacker dag så.. :)

MY WHITE COTTAGE said...

Hoppas ni har haft härliga dagar tillsammans med Musse & Co! Är säker på att du kommer återkomma med en massa fina bilder som vi andra får njuta av! :)

Tack för värmande rader om vår lilla Milli! Saknaden och tomheten är stor men jag försöker fokusera på alla fina minnen vi har av henne!

Stor kram till dig!