Tuesday, November 4, 2008

Lite bildbevisHär kommer faktiskt lite bildbevis från dagen. Här sitter jag och håller på att fylla i min valsedel i vallokalen. Så förutom presidentkandidat fick man också rösta på:

Court of Civil Appeal, Court of criminal appeal, Criminal appeal judge, Senator, Congressional district, Justice of Supreme Court, President of Public Service, District Court Judge, och annat. På baksidan av valsedeln fanns också ca 5 stycken olika till-lägg man kunde rösta på som man ville skulle läggas till i constitutionen för Alabamas stat.

Nu får ni allihop fortsätta att hålla tummarna för demokraterna självklart. :-)

8 comments:

Jennie Skoglund said...

Hej!

Det är hemskt spännande men jag hoppas verkligen att Obaman vinner. Jag är inte säker på att det blir en bra verkighet om McCain blir president.....

Ska snart sova....när jag vaknar är allt avgjort! Stooort!

Petra H said...

Jättefint foto och jag förstår att det kändes speciellt nog att ta ett foto ;-) Det får du ta fram och visa om 20 år, förhoppningsvis var du ju med idag och gjorde historia!!

Annika said...

There you ARE, my friend!! COOLT. Sitter och kollar MSNBC!!!
många val idag till så många poster...
BRA att du slapp att vänta. Peter väntade i 40 min, men min granne hade ingen väntetid alls. Peter var besviken över att det inte fanns ngra "perks" här...Oh well!!
Eller så såg hand dom inte...
OM allt går vägen ska vi fira lite med våra genomdemokratiska grannar inatt, eller ja vid 23 eller så...
FY tusan vadf jag är nervig...undrar vad vi kommer att skriva på våra bloggar imorrn?????
KRAMAR!!!

Umepojk i Mason, Ohio said...

Har champagnen på kylning, och är färdig att fira, samtidigt som en liten del av mej fortfarande är skrajsen att alla experter har fel. Sarah Palin som VP, vilken otroligt skrämmande tanke!

Sporty Spice said...

Jag är så avundsjuk, tänk att du har fått rösta i ett sådant historiskt val. Det blir något att berätta för barnbarnen.

MY WHITE COTTAGE said...

Hallå där!

Tänk att du har varit med och röstat i ett historiskt val! Jag är så glad för valutgången! Ska verkligen bli spännande att följa honom som ny president för USA.

Stor kram till dig från mig!

Desiree said...

Jennie, ja det gick ju vägen, jippi!

Petra, ja du har rätt det känns faktiskt jättekul att ha bilden och visa hur jag var med på ett litet litet hörn och skrev historia.

Annika, synd att Peter behövde vänta ett tag men tur att det inte var längre än 40 min. Det är ju dax att fira nu Annika eller hur?

Umepojk, du har så rätt i att det hade ett riktigt skräckscenario att ha Sarah Palin på en sådan viktig post. Nu kan du dock ta fram champangen för det ska jag också göra.

Sporty, ja det kändes finfint.

My white cottage, tack så mycket. Ja det var en himla kul upplevelse.

Marianne said...

Härligt att få vara med och lägga sin röst!