Monday, March 1, 2010

Nya fotoböcker

Mera fotoböcker har kommit! Så himla kul då det låg två paket och väntade på mig då jag kom hem i fredags! Jag har arbetat på dessa två under en tid nu och haft dem redo att lägga i beställningskorgen. Väntat på ett bra erbjudande från My Publisher (de har sådana med jämna mellanrum). Jag slog till nu då de hade 45% rabatt på böcker över 100 dollar styck. Båda dessa passade perfekt då de uppnådde maxgränsen på 100 sidor. I den ena har jag samlat mina favoritfoton som jag tagit under dessa år då vi bott här och den andra är en reseberättelse bok om våra resor som vi gjort här i södern. Båda blev verkligen fina och lyckade igen. Så nöjd med My Publisher!


Det har ändå blivit en hel del resor och utflykter. Puerto Rico och Louisiana på dessa uppslag. Här i södern har vi passat på så ofta och mycket som möjligt att få komma iväg och se oss omkring. Det finns verkligen många vackra platser. Har lyckats täcka in Albama, Georgia, Tennessee, Louisiana, Mississippi, Arkansas, Kentucky, South Carolina, Florida, och Washington DC samt Puerto Rico.


Boken med mina favoritfoton blev en reodlad fotobok utan text. Jag delade in fotona i olika kategorier beroende på färg så det är därför titeln fick bli Colors. Så himla kul att bläddra igenom dessa. Nu har jag inga fler böcker på G.

Våren försvann illa kvickt. Nu är det riktigt blä väder här idag. Det är kallt och blött. Snöblandat regn, mulet och rått ute. Idag är en sådan där dag då man helst inte alls vill kliva utomhus. Fick just höra ett rätt äckligt inslag på NBC (morgon tv/nyheter) om att många stora kedjor här i USA säljer begagnade underkläder. Folk har kommit tillbaka till affären med underkläder som de använt och fått pengarna tillbaka och sedan har de anställda hängt tillbaka dessa underkläder för försäljning! Urk! De hade testat om myten var sann och det visade sig mycket väl att den tyvärr var sann. Det var kejor som GAP, Nordstrom och andra stora kända. Tvätta nu ALLTID era underkläder och badkläder om ni handlar något där innan ni använder dem. Fy vad äckligt.

14 comments:

S w e F l o said...

Sååå imponerad av dina fina böcker! Önskade att jag kunde få ihop något liak fint! Fy vad äckligt med kläderna! Jag tvättar alltid nya kläder, eftersom det ofta kan vara kemikalier när det är nytt. Skulle nog aldrig falla mig in att INTE tvätta nya underkläder... Fast badkläder har ju som tur är oftast en sådan där hygienisk liner som man kan ta bort. Men verkligen URKA!

Petra H said...

Jag satt igår och jobbade med en resefotobok - internet fungerade inte på hela dagen så det var ett perfekt tillfälle! Dock har jag ett dilemma - inget bra priserbjudande för tillfället och jag måste beställa FORT om vi ska hinna få boken innan vi flyttar!! Kanske jag ska uppge en kompis adress bara för att vara säker att den inte försvinner om det tar tid för leveransen...
ÖRK, vad äckligt med begagnade underkläder!! Konstigt att de överhuvudtaget tillåter att man lämnar tillbaka underkläder - man har inte bytesrätt på underkläder i Sverige. Jag tvättar också alltid kläder innan vi använder dem, både av hygieniska och kemikalieskäl.
Kram

Marie said...

Vilka otroligt vackra böcker! Jag har nyss beställt en footbok med bilder från vår smekmånad, så det ska bli kul att se den! Har redan en med bilder från vårt bröllopet, o det är verkligen kul att ha den att titta i!

Livet enligt Jenny said...

Först av allt, urk!!! Undra om ledningen på de företagen vet vad som föregår där.. Brukar tvätta innan jag använder men man blir ju ändå lite äcklad eller hur.....

Vilka böcker du har satt ihop! Helt underbara bilder, jag blir så avis, du e fantastiskt duktig!! Önskar jag hade din talang..
Kramen

Anne said...

Vilka fantastiska fotoböcker. Du har lyckats igen min vän. Coolt tema med färger, det var häftigt. Riktigt smart och spännande tema.
Förstår du är mätt just nu, men hehe vänta du bara ett halvår eller så och du kommer att ha nya idéer och lust för nya fotoböcker.

Christoffer said...

Så roligt och spännande för er att lyckats se er så mkt omkring.
Detta är verkligen saker att se och tänka tillbaka på.

Du gör ett fint jobb med kameran, men det har vi sett länge :)

Marianne said...

Å vad du är duktig och produktiv! Inte konstigt i och för sig med de vackra foton du tar. Vilka fantastiska minnen det blir av de där böckerna, unika och fantastiska coffe-table-böcker!

Men fy vad äckligt med undisarna! HUR kan man ens komma på tanken att a) gå tillbaka med begagnade underkläder och b) ta emot dem och c) sälja dem igen??? Obegripligt!

Det gäller verkligen att tvätta kläderna innan man använder dem, i alla fall underkläderna!

Kramar!

Saltistjejen said...

Wow dina böcker är helt otroligt fina! Så roligt att ha era minnen sparade på det här viset!
Men DU vad äckligt det var med underkläderna! Fyyyyy!!!!!!!!!
Hopps ni snar får tillbaks våren också!
Kramar!

Annika said...

PRISA MY PUBLISHER!!!!
GUD vad de är bra!
Aldrig har jag blivit besviken där, och de har alltid kommit så fort. OCH alltid ser de lika proffsiga ut!
Helt otroligt!
GUD så fina dina böcker är. Vilka skatter!
Och vad kul att ta med dem hem!!
Fan, vad äckligt med underkläder...
Shit alltså. Köper nästan alla mina underbyxor fr VS. tvätta är ett måste innan de sätts på.
VISSTE inte ens att man FICK lämna tillbaka underkläder?? Trodde det var helt förbjudet. men där ser man...
YUK!!
PS,
My Publisher har ju ofta sådana där toppenerbjudanden. de hade väl ett alldeles nyligen?
hey, de borde börja betala för all gratisreklam de fått ;-)
KRAAAM!!!!

Desiree said...

Sweflo, tack så mycket. Det har varit jättekul att göra dessa fotoböcker. Ja visst är det äckligt med undisarna. Jag brukar förvisso tvätta alla nya underkläder ändå men urk vad ofräsht iallfall.

Petra, ja det tar allt sin tid att knåpa ihop dessa böcker. Även om det inte är kul då internet inte fukkar så hade det sin poäng ändå för dig igår ;-)
Om du behöver mer tid och en adress så kan du få min så kan jag skicka de vidare till dig. Jag ställer gärna upp.
Ja visst är det konstigt att de överhuvudtaget tar tillbaka underkläder för de gör de inte i Sverige. Där är det ju väldigt noga med underkläder och badkläder att för att få lämna tillbaka måste de ha varit plomberade.
Kramis och hoppas du hinner färdigt fotoboken.

Marie, åh det låter som en underbar fotobok. Jag förstår att du är ivrig att få den. Sådana här typer av böcker är ju helt perfekt för just sådant.

Livet enligt Jenny, ja visst även om man tvättar innan man andvänder så känns det ändå som blä. Man har ju inte någon lust att ens kolla på underkläder i butiker just nu och ta i dem typ. Kul att du gillade fotoböckerna och tack så mycket.
Kram.

Anne, tack så mycket vännen. Ha ha jo man får väl ny inspiration igen då man fått ett gäng nya foton. Det är lätt att bli hooked.Det är så kul att ha lite foton sammlade på det här sättet nu när allt annars är så datoriserat.

Kram

Christoffer, ja det var kul att det blev så många foton och resor att det faktiskt blev en rätt maffig bok. Vi hoppas kunna avsluta våran tid här med en lite längre road trip.
Kram.

Marianne, tack så mycket. Det är jättekul som sagt att ha sina favoritfoton sammlade på det här sättet. Annars blir det ju aldrig att man kollar på bilder. Det är också ett sätt att motivera mig att hålla ordning och reda på olika foton och ha dem organiserade i olika mappar så att man kan göra en fotobok om man känner för det. Jag hade ju en trög start att komma igång med första boken men sedan föll jag pladask.

Saltis, ja det har som sagt varit riktigt kul att göra dessa böcker. Perfekt sätt att samla sina favorit minnen på och att lätt kunna ta med och visa för vänner och familj sedan. Sitter redan och funderar på foton till dina braiga fredagsteman.
Kram

Annika, ha ha jo nog borde de ge oss rabatt för all gratis reklam de får från oss bloggare. Det är kanon och vilken hög kvalité de håller. Jag har sett några fotoböcker från någon firma i Sverige men tyckte inte alls att det var samma kvalité på dessa. Jag trodde inte heller att man ens fick lämna tillbaka underkläder. De hade i sitt test till och med provat att lämna tillbaka underkläder som de fläckat ner med babyolja och det gick det med. Urk.Tvätta tvätt absolut!

Jenny said...

Kan bara instämma med alla andra, superfina böcker! Och visst var det äckligt med underkläderna, urk. Fast å andra sidan skulle jag nog aldrig ta på mig ett par nyinköpta trosor utan att tvätta dem, det är som SweFlo säger fullt med kemikalier kvar,så det känns mindre fräsht. Men urk ändå! Kram!

Sporty Spice said...

Superduperfina! Omslaget med det där vita pelarhuset var asfint! Och nu fick jag inspiration ... såklart att jag ska göra klart våran bröllopsfotobok när jag ändå sitter här med foten i högläge.

Anna, Fair and True said...

Vad fina de ser ut! Jag måste verkligen göra fler fotoböcker! Har ju bara gjort en hittills.

anna of sweden said...

Vad fina dina böcker ser ut. Nu ska jag ta mig i kragen och fixa mina bilder också.