Tuesday, May 1, 2007

Bloggens namn


Detta är ursprunget till att jag döpte min blogg till det den heter. Skylten sitter uppsatt på I-20 när man kör in i Alabama från Georgia. Det har blivit ett antal turer för oss den vägen i och med de flera IKEA besöken vi har gjort sedan vi flyttade hit och andra utflykter vi också har varit på. Alla vägar bär till Rom sägs det ju men ibland undrar jag om inte alla vägar bär via Atlanta om man bor i Birminham, Alabama.

4 comments:

Millan said...

Kul att du kikade tillbaks :-). Ja visst ar det roligt med allas vara olikheter. Det ar det jag tycker ar sa roligt med att lasa hos svenskar som bor utomlands!!

Monica said...

Listigt, med namnet. Undrar hur många sådana skyltar det finns på väg in i Alabama, tänkte just att det måste vara ett himlans jobb att byta ut lillskylten med guvernörens namn med jämna mellanrum :)

Desiree said...

Ingen aning om hur många sådana skyltar det sitter längst med Alabamas gränser. Ja det blir väl en del jobb med att byta varje gång en ny guvernör tillträder.

Annika said...

Kul! Tror att sådan skyltar sitter vid "ingången" vid varje stat. tex i VA :Welcome to Virgina och under Virginia is for lovers.
Har aldrig varit i Alabama, men väl i GA, tom i västra GA nära gränsen till AL!