Thursday, March 20, 2008

Städtofflor någon?

Ibland blir man förundrad över vad det finns för produkter som är till salu. Vad sägs om dessa "cleaning slippers"? De säljs här på en butik som heter Bed Bath and Beyond (typ som Hemtex). Man ska alltså gå runt med dessa på sig och på så sätt städa golvet samtidigt. Ärligt talat tror jag inte ett dugg på en sådan här produkt. Den kanske är kul men jag tror inte att det blir speciellt välstädat bara för att man hasar runt i dessa. Det är nog enklare med en hederlig dammsugare eller mop. Men USA är helt klart prylarnas land.

10 comments:

Saltistjejen said...

Haha! De var urcoola tyckte jag! Jättekul! Jag visade en kompis här på jobbet och hon skulle genast gå och se om hon kunde hitta några. Hon är ett städfreak...! ;-)

Anita said...

Ja, alla dessa uppfinningar :-) Jattebra...! fast att hasa runt pa heltacknings mattorna hjalper ju inte. Men ett par i koket vill jag ha :-).. alltid hjalper det nagot, och kanske man kan vanta en dag langre med nasta riktiga stadning :-)

Desiree said...

Saltis, kul att din kompis fastnade så för dessa. Ja hon får väl köpa ett par så får du fråga henne om de var bra eller inte.

Anita, ja på heltäckningsmattorna är de nog helt värdelösa.

SweFlo said...

Jag skrattade när jag såg dem i deras reklamblad! Fick mig att tänka på Pippi Långstrump och hur hon skurade sitt golv...

helene said...

*haha* Skulle just skriva det, att det påminner om Pippi när hon satte skurborstar på fötterna och på så vis skurade. Svensk uppfinning? ;)

Anne said...

Haha, jag skrattar så jag gråter. Du milde, vilka grejer det finns. Som du säger, vad hände med en hederlig dammsugare och mopp. Men lite coola är de ju faktiskt....dock inget som hamnar i min shoppingkorg.

Fia said...

Hm, nu när vi har laminatgolv så kanske det skulle vara en ide att gå runt med dessa i slutet av dagen och få upp lite hundhår...hm.. tål att tänka på

Mia said...

Gapskratt!

Anna, Fair and True said...

Har ni sett den där overallen/sparkdräkten med liknande material som man sätter på en bebis? När bebisen kryper runt på golvet blir det samtidigt städat! Fast den hoppas jag att den inte finns på riktigt!

Sedan finns det ju flipflops med kapsylöppnare under också...

Ninni said...

Wow, de där vore något för mig som springer omkring barfota på mitt högblanka kakelgolv. Då kanske jag fick med mig lite av all den smuts som kommer in genom de öppna fönstren. Hittade hit genom utmaningen som du fick från Ninnie...och tittar gärna in igen:)
Hälsningar från en annan utlandssvenska, Ninni