Thursday, October 23, 2008

Födelsedag


Tjohoo idag fyller jag år! C har sett till att fira mig ordentligt för imorse stod denna nya fina splitternya cykel nere i garaget och väntade på mig. Den är sååå fin. Jag gillar den jättemycket. Hann med en liten snabb provrunda på gatan utanför vårt hus. Cykeln känns toppenfin. Nu ser jag fram emot att få komma ut till någon trevlig statepark och cykla med C och njuta av det vackra höstvädret. Under sommaren är det för varmt för att cykla och göra likande utomhus aktiviteter men nu under hösten är det perfekt.

Förutom den fina cykeln har jag fått en ny ryggsäck som både är snygg och har en massa bra och smarta förvaringsfickor. Sedan har jag fått en riktig delux present från Sephora. Detta är en av mina favoritbutiker här i USA när det gäller skönhetsprodukter. De har ett riktigt stort sortiment och man hittar nästan alltid något man vill ha härinne. Jag har fått lite påfyllning av mineramakeup från ID och sedan detta set med goa duschtvålar från Philosophy. De doftar så ljuvligt att man nästan vill provsmaka ;-)

Imorgon ska vi gå ut och äta på en riktigt trevlig resturang som jag verkligen ser fram emot att få prova.


Jag gillar verkligen cykeln i sin helhet men också färgerna och detaljerna.


25 comments:

Victoria said...

GRATTIS på födelsedagen - vilken jättetuff ny cykel!!! Många grattiskramar från Florida/Vic

Cecilia said...

Stort Grattis på födelsedagen Desiree!!Det var verkligen en snygg cykel...sån skulle jag med vilja ha.Hoppas att du får en trevlig dag.

Grattis Kramar!!

eastcoastmom said...

Grattis! Jättesnygg cykel, tycker den ser ut som en cruiser vilket är cool, men tror det är en mountainbike?

Desiree said...

Victoria, tack så mycket. Ja cykeln är både tuff och cool.

Cecilia, tackar tackar.

Eastcoastmom, japp det är en mountainbike. Jag är inte jättebra på att köra i terräng men jag får väl chansen att öva upp mig om jag har lust nu. Tack så mycket för gratulationerna. Jag gillar verkligen din blogg Vill ha vill ha. Hittar alltid massor med trevliga saker som inspirerar och annat som är kul att drömma sig bort en stund med som vackra hus och våningar. Ha det bra.

Annika said...

GRATTIS till dig!! Vilekn FIN present! Otroligt COOL hoj du har fått!
NU får du ut o terrängcykla. Har C en också?
GRATTIS igen!! Hoppas att du har en riktigt mysig dag o att ni ska äta ngt extra gott ikväll!!
KRAMAR!!!!

Desiree said...

Annika, tack så mycket. Ja C har också en. Jag har faktiskt tidigare då vi varit ute och cyklat lånat hans och så har han fått ha sin riktigt gammla risiga mountainbike. Jag antar att han tröttnade och ville att jag skulle få en egen och det har jag ju inget emot :-)

Fritt ur hjärtat said...

Grattis, Grattis, hipp hipp hurra! Den är verkligen skitsnygg!!

Anna, Fair and True said...

Grattis både till en ny siffra och ny cykel!

Desiree said...

Fritt ur hjärtat, tack :-)

Anna, tack för grattishälsningen. Håller fortfarande på att fundera på nästa fredagstema om halloween kostymen. Svårt och klurigt det där sista temat...

Anonymous said...

Grattis! Hoppas du får en bra dag!

Desiree said...

Sparks, tack så jättemycket. Hittills har dagen varit väldigt bra :-)

Anna, Fair and True said...

Så du funderar redan på fredagstemat för nästa vecka?! Jag har inte ens börjat fundera på morgondagens :) Bra att du påminde mig!

Desiree said...

Anna, jo då jag känner att jag behöver fundera rejält för jag tycker det är riktigt klurigt att välja ut en halloween kostym som jag skulle vara villig att bära resten av livet ;-)

Anonymous said...

Grattis på födelsedagen och grattis till finfina Trek:en. Supersnygg!

Lullun said...

Stooort grattis härifrån Grönland! Har inte fått till det med bloggläsandet denna vecka, så jag återkommer till läsandet av dina tidigare inlägg. Ville bara säga grattis. Vilka fiiina presenter! :-)

Desiree said...

Sporty, tack så mycket. Trodde nog att du skulle gilla denna typ av present.

Lullun, jag har full förstålese för att du har fullt upp. Tack så mycket för grattis önskandet.

Ida, tack så jättemycket. Oj har ni redan börjat få minusgrader. Någon snö ännu?

Saltistjejen said...

Å GRATTIS!!!!!!
Vilken härlig födelsedag! Och cykeln är ursnygg! Jag saknar min gamala cykel som står i källaren i Stockholm... Men det är likosm ingen vits med att ta hit den eftersom vi iten har ngn plats att förvara den hrä och jag vågar ändå inte cykla i denna trafiken...
Men det är verkligen en av de saker jag saknar här - att cykla! Särskilt på våren!! Det finns nästan ingen härligare vårkänsla än att hoppa upp och cykla den där första turen för säsongen.
I Stockholm cyklade jag till och från jobbet varje dag, så det har ju blivit väldigt annorlunda nu.

Såg att det är en Trek! Jag tetade en Trek också men sedan blev det en Crescent. Mest för att jag i Stockholm ville ha en "hybridcykel" och Treken var en "ren" mountainbike.

Ska bli kul att få höra om det kommande restauranbesöket också!
KRAM !!!!

Miss Marie said...

Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en fin dag och får en bra helg!

Millan said...

Aaaaa stort grattis i efterskott. Jag tankte pa dig i gar eftersom jag kom ihag att du skrev pa min blogg for ett tag sedan att du fyller ar den 23e oktober men sedan blev det aldrig tid att ga in och kika pa din blogg anda... Det verkar som om du blev kungligt firad!! Vilka kanonfina presenter! En cykel skulle jag ocksa garna vilja ha... fast jag skulle nog inte vaga anvanda den i det har landet dar det ar sa trangt pa gatorna.. hu!
Trevlig helg! Kram!!

Desiree said...

Saltis, tack så jättemycket för grattis. Jag vågar inte heller att cykla i trafiken här. Jag kommer nog bara att cykla då vi åker ut till någon statepark. Vågar knappt cykla allt för mycket i vårat område heller då det inte finns någon väggren, trottoarer eller cykelbanor. Biliserna är ju inte heller direkt vana vid cyklister så det får bli i stateparks som sagt. Det är synd att det ska vara så.

Marie, tackar tackar.

Millan, ja det blir ingen vardags cykling utan detta blir en cykel till att användas främst för plannerade helgturer i områden där det finns cykelbanor eller områden gjorda för att cykla. Jag saknar verkligen att som i Sverige i princip kunna cykla överallt. Att inte behöva plannera så mycket eller behöva ta bilen någonstanns för att kunna ge sig ut och cykla säkert.

Marianne said...

Å men GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! I efterskott men lika mycket för det! Vilken fin cykel du har fått och vad härligt med alla duschkrämer och allt annat!

Hoppas middagen i kväll blir riktigt mysig och trevlig och god!

KRAM!

Anne said...

Ett stort grattis till dig min vän! Vilken jättefin present och cykel, extra plus för den fina färgen också :)
Sephora ÄR en toppenbutik, som du säer, ofta/alltid nåt man vill ha därifrån.
Än en gång, massor med grattis från mig till dig!

Anonymous said...

Grattis i efterskott. :) Själv fyllde jag år i fredags.

Ninnie said...

Ett sent men varm GRATTIS på din födelsedag! Vilken fin cykel du fått, en sån bra present!

Desiree said...

Tack för alla gratulationer som kommit från er allihop. Jag blir jätteglad och helt varm om hjärtat.