Saturday, August 21, 2010

Underbar Avskedsfest

Avskedfesten igår blev riktigt lyckad. Det var jättekul att få träffa alla igen i vårat gammla grannskap samt några av våra svenska vänner som också var ditbjudna. Vi fick dessutom att träffa en ny svensk med familj som precis flyttat hit och det var ju kul att iallfall hinna ses även om vi inte hinner lära känna varandra. Det blev också allt ett par tårar men så blir det.

Flyttkillarna blev klara 17:30 och våran fest började kl 18 så det var precis. Vi var rätt nervösa över om de verkligen skulle hinna i tid. De insåg nog också att det skulle behövas lite extra hjälp så medans vi for ut en stund under dagen hade de kallat in ytterligare två killar. De hann, vi hann. Vi åkte också med bilen till deras lager och lämnade av den där och hämtade våran hyrbil på flygplatsen.


Fullt ös. God mat, trevligt umgänge och musik. En toppenkväll.

Några av festens yngsta har krashat här i soffan och sover så sött tillsammans. Den ena i mormors famn och den andra med en gigantisk kudde som täcke.


Calle och Jeff.

Den här sötnosen sov i våran säng i natt uppe i gästrummet. Men vi fick också sällskap av de båda katterna. Ett tag hade vi ett helt zoo i sängen kändes det som. Katterna slängde vi ut efter ett tag för vi fick bara inte plats allihop (två vuxna, en hund och två katter).


Vi har sovit gott och ätit en smarrig frukost ute på the front porch. Suttit och druckit kaffe ute på the haning bed. Jag lagade amerikanska blåbärspankakor och det blev uppskattat.Nu ska vi iväg och dammsuga i lägenheten vilket var det enda vi inte hann med.

7 comments:

Victoria said...

Vilka otroligt justa grannar ni har som bade ordnar avskedsfest och later er sova hos dem tills ni aker!! Kramar/Vic

Desiree said...

Victoria, ja de är helt underbara. Mer än bara vänner, riktigt goda vänner, våran extra familj i USA.
Kram!

Taina said...

Härligt Desiree! Vilka vänner och jag förstår att det blev en del tårar. Jag vill inte ens tänka på när det är dags för oss. Gillar inte avsked jag heller.

Njut av den sista dagen nu!

Kramar!!

Marie said...

Härligt med avskedsfest! Hoppas ni får en fin resa hem igen!

Marianne said...

Vilken härlig fest! Kul att hela grannskapet och andra vänner kunde samlas och säga adjö. Och lilla Sadie! Åh, henne kommer ni bergis sakna mest av alla. Men ni skulle skaffa en hund sedan har jag för mig att du skrev?

När åker ni?

KRAM!

Saltistjejen said...

Underbart!!!

Inser nu när jag läser detta (är lite efter) att ni troligen redan rest till Sverige.
Kanske idag eller igår???
Jättekram!

sofia said...

hej.

Måste fråga om du känner Johan och Susann Grähs, tyckte att jag såg henne på en av bilderna.

Mvh
Sofia Grähs