Friday, January 4, 2008

Nashville - here we come!


View Larger Map


Jag hoppas att ni allihop får en riktigt härlig helg. Imorgon fyller min C år och det tänkte vi fira genom att bege oss till Nashville, TN som också är känt som USAs music city. Detta är contry musikens huvudstad nr 1! Även om jag inte är ett hardcore fan av countrymusik så ska det absolut bli en underbar upplevelse att åka till Nashville och uppleva lite härlig live musik. Imorgon kväll ska vi går på countryshow. Jag ser även fram emot att få gå besöka Nashvilles Music hall of fame museum. Det går inte ha bott i södern utan att ha besökt Nashville. Till Nashville tar det endast ca 3 timmar med bil, så det är inte farligt alls. Rakt norrut beger vi oss lördag morgon.

Ha en skön helg allihop!

16 comments:

aurorabuddha said...

Ha sa kul! Jag ser framemot rapporten... :o) Jag aaalskar country music!

Marie said...

åh, vad roligt med utflykt! nashville låter väldigt kul, skojigt att upptäcka saker som är (relativt) nära er! ha en trvlig helg!

Annika said...

VAD roligt!!! Där har inte jag varit, men det skulle var toppen att få komma dit! Tror det är en rätt cool stad! Då kan vi räkna med en härlig reseberättelse på måndag då a la Desiree!! Me likeeee!!!
Jag är heller inget fan av country musik, men Nasville skulle jag INTE banga!!!!
Have fun!!!

Anne said...

Vad kul, det låter jätteroligt. Tror precis som Annika skriver att det är en cool stad, säkert en speciell stämning där.
Vilken perfekt helg för en födelsedag, hoppas ni får det toppen så ser jag fram emot bilder och rapport efter helgen. Spännande!!!

Desiree said...

Aurorabuddah, för sådär 10 år sedan gillade jag inte alls country musik men numer tycker jag faktiskt att det finns en hel del riktigt schysst country.

Marie, ja jag älskar utflykter och tycker sådant är jättekul så jag ser fram emot helgen.

Annika, jag tror också att det är en cool stad. Country musik har jag lärt mig att uppskatta mer och mer med åren så jag tror det kommer bli en underbar upplevelse att besöka Nashville.

Anne, eftersom det inte blev någon resa under jul och nyårhelgen för oss så kändes denna weekendresa helt rätt att göra nu. Jag hoppas jag ska få till fina bilder och reseberättelse till er allihop på måndag.

Lullun said...

Kul, kul!! Själv har jag växt upp med country, genom min pappa. Några år under tonåren var det ju otroligt pinsamt, men både före och efter har jag allt kunnat hitta en hel del country som jag verkligen gillat (även om det så klart finns mindre bra och riktigt dålig country oxå tyvär...). Ha en riktigt trevlig resa och jag ser fram emot rapporten! :-)

Sporty Spice said...

Ååååh, kåntrymjusik!!! =) Najs. Själv gillar jag Brad Paisley och skulle gärna se honom live. Ha det så trevligt i Nashville.

Desiree said...

Lullun, country är rätt skön musik faktiskt. Kul att din pappa gillade country och att du fått höra en hel del på så sätt.

Sporty, ha ha gillar din stavning på country (kåntrymjusik). Det ska bli kul att uppleva. Snart bär det av för er till Sincity. Det ska bli kul och spännande att läsa om er resa framöver.

Petra H said...

Vilken intressant resa, ser framemot att läsa och se om ert country-äventyr nästa vecka!
Det ser ju inte ut som det är så svårt att hitta till Nashville, ganska raka vägen ;-)
Ha en jättehärlig helg!

Desiree said...

Petra, nej Nashville ligger verkligen raka spåret norrut från oss. Man kan åka motorväg 65 hela vägen. Ha en bra helg.

Fia said...

Hoppas ni får en kanonhelg och hälsa C. grattis från hela Baker Barker Bunch!

Desiree said...

Fia, tack så mycket. Jag ska framföra gratulationerna till C från hela Baker bunch.

Saltistjejen said...

Desiree!! Vad roligt! Hoppas ni har en underbar helg i Countryns huvudstad! :-) Nu kommer M bli mer än lovligt avundsjuk jag lovar...!

Själv är jag fortfarande lite sliten och matt efter några dagars sjukdom. Trist som sjutton. Men jag hoppas bli bättre under natten och morgondagen, men det är ju inte riktigt vad man vill använda sina dyrbara helger till...

Anita said...

Det ska bli intressant att hora vad du tycker om Nashville. Vi fick offer om ett jobb dar en gang och holl nastan pa att flytta dit, men valde att inte gora det..
Hoppas du far en trevlig resa!!

SEASIDE LIVING said...

Nu har vi kommit hem från vår turné och vi har verkligen haft det toppenbra, men det är skönt att vara hemma igen! Här fanns många härliga inlägg att läsa igen. Tack!

Hoppas ni får en toppenbra helg i Nashville. Önskar dig en god fortsättning på det nya året också och att 2008 blir precis som du önskar!

Stor kram till dig från mig!

Toini said...

Hoppas ni hade en trevlig resa, det skulla vara kul att åka dit. Jag lyssnar på Big Earl varje morgon när jag åker till jobbet - Country musik.